Valborgsmässoafton

Idag har man varit och tittat på elden med lite trelvligt folk och sen blev det att gå runt i stan lite med Sandra. Nu sitter jag här och funderar över om jag ska ställa mig vid spisen och steka mig en hamburgare :).

Picknick i naturen

Picknick med mamma på Ekudden i Mariestad. Blev rostbiff och potatissallad med färska jordgubbar till efterrätt samt en cola. Tyvär kunde vi inte sitta där så länge eftersom det blåste så mycket men en liten stund var det trevligt att sitta där.


Heaven is blue

Uppe med tuppen en lördagmorgon är väl inte det vanligaste men va fan måste ju hinna äta lite frukost så stekte mig ett ägg och koka en kopp kaffe. Sen kommer mamma och hämtar upp mig och sen ska vi åka runt och hälsa på massa folk och va lite sociala.

10,20

Hej hej bloggläsare :! Idag kommer mamma ner från Gävle och hälsar på så blir att umgås med henne lite och sen får vi se lite vad som händer i helgen. Inväntar även samtal från restaurangen jag ska jobba på i juni och frammåt så vi kan diskutera lön och schema!

borta bra med hemma bäst

Idag var det skönt att få sova i sin egen säng och sov till 12 efter att ha kört från Göteborg mitt i natten. idag ska vi få lite besök av några polare till pappa så blir att fixa lite käk. Lutar åt chicken curry idag gott gott med mycket chili! Starkt ska de vara!

I am the fucking driver!

Uppe med tuppen som alltid (NOT) har precis tagit mitt morgonkaffe och inväntar att kl ska bli ett så jag ska fixa lite käk innan avresan till Göteborg med pappa påbörjas. Jag ska vara chaffis idag så att farsan kan sova lite hehe. Visa respekt för de äldre kallas det väl? hare bra allesammans!

Wilma och jag!

Helgens bild på mig och kusin Wilma!


Far och son dagar i Göteborg

Imorn tar jag och pappa en far och son vistelse i Göteborg där vi bor på hotell över natten och sedan äter god mat på nåt trevligt ställe! Ska bli skönt att komma hemmifrån lite och se den fina staden.

Party in my head

Idag ska mormor hämta mig i stan och sen blir det att hälsa på sin kära moster med familj. Ska försöka tigga till mig en kopp kaffe också. Sedan på kvällen ska jag till Göthe och festa lite med han och några polare så kommer nog inte in förän i natt nån gång så får se om jag orkar blogga då annars skriver jag nåt imorn bitti,ciao ciao

your dream is my reality

Det här blir mitt nästa stora inköp. Nu ska jag bara spara ihop lite cash :)


Fight tonight

Idag satte jag mig och spelade lite på mitt gammla xbox och tog några fighter i Rockyspelet så jag tog ut min ilska på det istället för irl haha ne skämt osido. Just nu sitter jag och sjunger till lite Abbaklassiker och har maxat volymen.

Hinner jag med?

Nu är veckan planerad som så att imorgon tisdag så blir det slapp hemma, onsdag till farmor och farfar och äta mat, torsdag så ska jag fixa lite småärenden inför helgen då det är 20årsfest på fredagen sen hjälpa pappa att haka på en husvagn som sak besiktigas och sen på söndagen blir det vilodag.

Vad ska man hitta på

Ikväll händer ingenting verkligen så funderar på att dra ut och gå en sväng runt stan för att se om det är nåt trevligt folk ute och härjar.

Tur att man har polare

Det är tur att man har bra datakillar ibland som kan lösa ens problem. Nu har två polare kollat på det och löste det på några minuter så stort tack till Simon och Benjamin som hjälpa mig med datorn.

Helvetet bryter löst

Fan fan fan! Kommer inte in på massa webbsidor så har antagligen fått nåt jävla virus. Ska försöka fixa detta till ikväll annars får jag be min datakontakt kolla på det. Asså seriöst när datorn är paj så blir man ju helt jävla handikappad. Nu sitter jag lite på youtube och försöker lugna mig med lite musik.


Kusins födelsedag

Mycket födelsedagar är det i denna tiden och idag fyller kusin Josefine 18 år. Stort Grattis till dig kusin!


Att rå fisk kan va så gott

Idag blev det Sushi för hela slanten och har även tagit en cola med Jonsson. Senare på dagen träffade jag Sandra Karlsson (fd klasskamrat) och pratade med henne lite på Donken. Nu sitter jag i Skype med 2 polare och spelar lite klassisk Counter Strike.


Datorexperten

I förmiddags kom hon och hämtade mig hemma och sen åkte vi till donken för att käka lite flötig hamburgare. Sen hängde jag med henne hem för att hjälpa henne med datorn lite och en kopp kaffe fick jag också. Nu har jag precis kommit hem och väntar på att pappa ska vakna från sin eftermiddagsvila haha.

Tjosvejs

go kväll folket. Sitter här med en varm kopp kaffe och chattar lite på facebook. Ska strax lägga mig för är sjukt trött idag. Dagen har jag spenderat framför datorn och skype har varit på varje minut.

Gott sälskap

Go eftermiddag. Hade precis Marcus och Emma på besök som bjöds på en rundtur i nya huset och sedan tog vi en Cola ute på stan. Hos farmor och farfar fick jag gott kött med potatis och brunsås mums mums.


Jobblängtan

Just nu har jag den där känslan att jag vill jobba 24/7 för har gått hemma så pass länge så att det inte ens är kul längre. Visst är det skönt att sova ut på morgonen och vara uppe sent på kvällarna men blir rastlös på dagarna så ska bli skönt att få börja jobba i Juni.

borta bra med hemma bäst

Nu är man hemma i Mariestad igen och har precis ätit fläsk o potäter :D (MUMS). Blev bjuden till farmor och farfar på mat imorgon så ska spela lite kort med dem. Ikväll ska jag nog bara spela lite poängpoker med pappa och njuta av att vara hemma.

Tågtokig

Hemfärd mot Mariestad påbörjas om en timme!

Det ska va gött och leva

Ne nu är det bestämt. Det blir lite fläskfileé med hasselbackspotatis och en god pepparsås!
bilder kommer sen! Fint väder anyway så ska passa på att vara ute lite i solen innan jag sätter igång med påskmaten :)

old times

Sitter och tittar på lite bilder och hittade en på mina söta kusiner och jag.


Glad påsk!

Glad påsk allesammans. sitter och letar lite tips på nån god mat att ha på påskafton men ingen aning vad jag ska fixa i ordning. Kanske nåt fläskfileé vi får se. Håller även på kolla på lite hemsidor. Har massa outnyttjade presentkort som jag måste använda.


Lets Dance!

Sitter just nu och tittar op lets dance och fixar lite musik i Spotify. Personligen tycker jag att Pernilla Wahlgren och Tobbe gjorde bäst ifrån sig. Tycker att dem fick med den lite mer drama som jag tycker att dans ska innehålla. Tänkte att jag ska lägga in lite låtar i min ipod också så håller på att söka runt lite. Har ni nån bra låt på lager så tipsa gärna!

Stolt kusin!

Min underbara kusin Elin Wallskog Fahlgren sjunger på blåsorkesterns vårkonsert. Så otroligt duktig asså ! Lyssna och kommentera gärna om vad ni tycker!



Så trött!

Nu har jag precis blivit hämtad av mor på tågstationen i Gävle för att fira påsk. Just nu inväntar jag lite mat och hasselbackspotatis och fläskkarre står på menyn. Ikväll ska vi ta och steka lite Nors och ha på mackan också(MUMS) tjingeling alla där ute.

God morgon Världen

Hej hej! Hann tyvär inte blogga igår då en Fd skolkamrat och teaterkolega kom in till stan. Vi tog en hamburgare hos mig och satte oss och snackade lite. Vi spelade sen lite poker med lite folk så var riktigt trevligt. Imorn ska jag upp till Gävle och hälsa på mamma lite. Tjingeling

Winnerbäck!

Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans.


Dessa är en av mina alla favoriter av hans låtar

Denna låt Kom ihåg mig då var den första av alla hans låtar som jag hörde och har sedan dess lyssnat ständigt på hans låtar och varit på flera konserter

 


Grym du är Wilma!

Min fina kusin Wilma äger scenen i Trollhättan


:D

Tjenare tjenare. Var precis nere och tog en pizza och cola med Dennis och Börjesson. Nu sitter jag och kollar på Wallander och äter lite grillchips.

Dagens skämt

Känner att jag inte har så mycket att skriva om eftersom det inte händer så mycket så tar istället en rolig historia. Det var 3 blondiner som hade ett projekt i skolan, om vad man helst skulle ha på sig på huvudet när man cyklar. Så dom tog med sig en mössa och en cykelhjälm upp på en skyskrapa. Dom var längst upp i skyskrapan. Först kastade dom ner hjälmen, den gick sönder. De kastade därefter mössan, och den klarade sig. Då tog en av blondinerna på sig mössan och cyklade mot en bil. Det var bara dom andra två blondinerna som kom tillbaks till skolan för att utvärdera projektet...

Måste hinna med

Samtal hos jobbcoach idag så ska presentera mig lite eftersom jag fått nån ny. Ska även visa mitt cv och personliga brev för henne också-

Gaming på hög nivå

Cha Cha bloggen! Idag har det inte hänt mycket alls med tanke på att man tittade ut mot en snöstorm. Det blev istället att spela Age of empire med Börje och Marcus. Ska precis börja en ny match så önska mig lycka till ciao!

RSS 2.0