Utkast: Jul. 31, 2012

Idag har jag och mamma varit i Skövde och shoppat lite köksgrejer till mig plus att jag fick en öronsnäcka till Iphonen Tack tack! När man kommer hem så slår regnet såklart som spö i backen så blir bara att sitta och vänta här på att pappa kommer hem från Prag!

nice day

Idag steg jag och mamma upp i Ottan och åkte och hämtade upp moster. Därefter hyrde vi en kärra och åkte till mormor och hjälpte henne att rensa massa grejer som skulle till tippen. Vid 3 så började vi bli lite hungriga så vi stack och käkade på mitt jobb där vi som alltid blev trevligt motagna och servade. Nu sitter jag och mamma framför tv och glor på Family guy hehe. Tänkte först åka ut med båten idag men ångrade mig sen så jag tar det imorn kväll istället :)

thats the way it is

Var på jobbet idag och åt mat med Robin Sjöberg och Angelica Agge Stark och man fick en riktig lyx behandling när man kom dit! Specialgjorda drinkar, Jättegod och mycket mat och som alltid väldigt bra uppassad av personalen men när man kom hem så däcka man i soffan och sov i 3 timmar efter ett stort skrovmål! Blir nog inte någon kvällspizza ikväll inte :)

Free from work

Nu har jag jobbat närmare tolv dagar i sträck mellan elva och tretton timmar per dag så nu tänkte jag ta lite helg fem dagar för att ladda upp batterierna lite. Har bla inte hunnit bada i år så ska försöka hinna med det samt åka ut med båten och träffa lite polare. Min kära mamma kommer ner från Gävle på söndag också så blir till att umgås lite där och bara ta det allmänt lugnt. Idag ska jag göra som alla andra kolegor gör när de är lediga. jag ska gå till mitt egna jobb med en polare för att äta lunch haha. Ibland känns det som att man har jobbat i flera år när man inte ens kan hålla sig borta när man är ledig haha

Home Alone

Idag stack farsan till Prag för att lira lite poker så blir själv hemma ett par dagar men är lite skönt faktiskt att bara ha lite lugn och ro och kunna göra lite va fan som helst. I helgen ska jag tillochmed vara långledig dvs 5 dagar så hoppas verkligen på bra väder så jag kan hinna med första doppet för i år iallafall

Love my life

Idag har det varit fullt ös eftersom det var typ nån bilträff men vi körde på precis som vanligt och rockade järnet! Kvällen avslutades med lite nattamat som idag jag fixade och bestog av ett berg av grädde glass och massa annat.Måste säga att jag har världens bästa arbetskamrater och Bästa jobbet EVER

Bloggtomt

Hej! Har varit lite seg på att blogga på sistone med anledning att det bara är jobb upp över öronen just nu men måste säga att jag verkligen älskar mitt jobb. Bra chefer och bra arbetskolegor. Nu är det ca fem veckor kvar av sommaren så sen får vi se vad som händer. Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorn så god natt alla!

Utkast: Jul. 16, 2012

Hej hej allesammans! Har varit sjuk har faktiskt inte orkat blogga. Jobbade faktiskt iallafall men kändes som att man arbetade med en jäkla baksmälla så var helt slut igår men idag kände jag mig bättre :)
Vann även racet med mest timmar av de anställda på ca 240 timmar! :D nu ska kocken sova så god natt allesammans!

Turn around

Nu har man äntligen tagit igen sig ett par 3 dagar efter massa jobb men är nu riktigt utvilad och redo för ett nytt pass imorgon. Känner mig alltid så taggad att komma till jobbet konstig som jag är haha.Har iallafall hunnit med att städa rummet under ledigheten samt grillat lite.

Rekord!

Nu var Törebodafestivalen över och jag är helt slut efter allt jobb så nu tar jag 3 dagar ledigt :) Igår slog vi säljarekord med 510 mat så stort tack till alla som var med och gjorde denna festival till ett roligt och tufft jobbpass. Idag ska jag bara njuta av att vara ledig och försöka vara social med alla som jag inte hunnit träffa på ett tag.

Trött man!

Hej hej alla! Nu har det inte blivit så mycket bloggande på sistone då jag jobbar för fullt i stort sett varje dag så därför.Anyway så flyter allt på bra och vi har en riktigt bra Team.

RSS 2.0