Gordon Ramsay

Ikväll ska Chef Gordon Ramsay starta ännu en ny säsong av Hells kitchen så kommer att sitta som klistrad framför tv varje torsdag så bli inte förvånade om ni inte får tag i mig. 




Ny Iphone check!

Mamma ringde häromdagen och frågade om jag behövde en ny telefon till bra pris så skulle hon fixa det så sluta iallafall med att hon beställde en iphone åt mig som kommer om ca 2 veckor. Grymt glad jag blev asså har varit handikappad länge nu utan mobil så kommer verkligen till pass.

10 dagar kvar

Dagen började med att jag steg upp vid 9.00 och insåg att hemtelefonen var urladdad så kunde inte ringa på hela morgonen. Därefter stack jag till farmor och farfar och pratade lite med dem. Sedan hem och drog ut med Simon Svantesson en sväng och chillade lite med donkenkäk. Nu sitter jag här i mitt kokheta rum och funderar på vad jag ska hitta på här näst.

Jag och granne

Letade igenom lite bilder och hittade en bild på mig och min kära granne Marija för en herrans massa år sedan

Mors Dag

Grattis på mors dag bästa mamma! Idag bär det av till Billingehus i Skövde och bjuda farmor och farfar på mat.


Grattis Loreen

Hemma efter en trevlig grillkväll med bra umgänge och med ett gott samvete att vi stog och ropade in tolvpoängare efter tolvpoängare åt Loreen som tog sig hela vägen och fixade Sveriges femte seger genom tiderna, BRA GJORT LOREEN!!

Summertime

Ikväll blir det att åka tll en gammal teatervän och grilla med honom och hans polare. Ska bli riktigt gött plus att vi också ska rösta Loreen till prispallen! Imorn är det mors dag så ska iväg och käka med pappas släkt på Billingehus i Skövde så ser fram emot det.


Skål

Underbart att sitta i sitt inglasade uteterass med en kall bira och lyssna på pappa och hans bror som diskuterar massa minnen.

Fest i hela huset

Idag blir det grillfet/inflyttningsfest för dem som var med och hjälpte till att flytta så blir massa god mat och trevligt sälskap. Vädret verkar ju också vara på vår sida idag :)

Trevlig kväll

Precis varit i hamnen med Sandra Karlsson som är en fd klasskamrat och diskuterat lite minnen och olika saker. Imorn är det tosdag och ska antagligen ta en fika med min fd Granne Marija.

Trevlig kväll

Precis varit i hamnen med Sandra Karlsson som är en fd klasskamrat och diskuterat lite minnen och olika saker. Imorn är det tosdag och ska antagligen ta en fika med min fd Granne Marija.

Vilken härlig dag!

Satan vilket underbart väder idag! Nu börjar äntligen sommaren komma och man kan vara ute igen hehe. Sitter just nu och kollar lite räkningar som ska betalas och kollar lite på nätet efter nåt att roa mig med


Kickoff

Grymt trevlig kickoff i Töreboda med massa trevligt folk och god mat som gjorde mig ännu mera förväntansfull på att få jobba. Självklart var det som man trodde att man kände igen ansikten på de nyanställda med tanke på att det är i Töreboda liksom. Kommer bli så grymt häftigt så taggar som fan! nu ska jag dra mig till sängs god natt folket!

like a waterfall

Idag kom mormor in till stan och ville att jag skulle hjälpa henne att handla lite så blev att kasta i sig lite frukost och sen sticka till Willys. Efter det åkte vi till Donken och beställde lite mat. Eftersom jag precis ätit och var sjukt mätt så tog jag mig bara en chokladaktig donut. Sen åkte jag till Norlanders en sista gång för att sista försök att fixa telefonen men fick bara till svar att jag får lämna in den så ska göra det så fort jag kommer till Skövde. Imorn ska jag på en kickoff med nya jobbet så ska bli spännande.

Hard work work

Idag händer inte så mycket. Ska fixa nån god köttgryta idag och sen iväg till mormor och morfar och hjälpa till att fixa lite stuff i trädgården om vädret tillåter.

Social och glad

Kom precis hem efter att ha varit ute och varit social med Sandra Rågård som behövde lite befrielse från skolarbetet lite. Vi satte oss vid en bänk uppe i krontorp och blev sittande där i fyra timmar men insåg när regnet väl kom att vi borde dra hem igen men vi sa att vi får ta det igen så småningom. Nu ska jag lira lite med grabbarna och snacka lite i skype  god natt!


Jerrys tunga sång

Min favoritlåt av filmer Stinsen brinner när jag var liten.


Nu har helvetet kommit

Nu har det kommit! Den förbannade pollenallergin så sitter och knarkar tabletter för att slippa dessa rinnande ögon och näsa. Lika jobbigt varje år. Nån som har nåt riktigt bra tips när inte mediciner hjälper?


MMMM Marabou


Its like some other day

Hej hej allesammans! Har inte så mycket att blogga om eftersom det inte händer så mycket men iallafall... Det har regnat massa idag så får skylla på vädret att jag inte varit ute och gått nåt idag men ska ta en biltur senare ikväll ner till hamnen och titta ut mot horrisonten lite. Ska nog steka lite Nors ikväll och ha på kvällsmackan gott gott!

Memories

Precis varit på teater med Sandra Karlsson och sett esterna visa upp sin slutproduktion Sandlådans uppfostrare som var grymt bra på alla sätt. Dem var alla riktigt duktiga och man längtade verkligen tillbaka till barnatiden. Nu ska jag koppla av med lite gaming med polarna.

Om sommaren

Idag blev årets första sill och potatis dock inte svenska men det var helt okej ändå. Har även hunnit rensa igenom datan på massa skit så det är snabbare nu iallafall. Nu sitter jag på Skype och snackar med en japansk polare.

Miss you people

Kort från skolköket. Goda minnen man har därifrån

Boring day

Idag vad jag och tittade på vårat tak då en takplatta låg lite snett så fick klättra upp och rätta till den. Annars så händer inte så mycket idag kanske handlar nåt köksredskap på nätet om jag hittar når annars inget. Imorgon blir det att gå på Esternas slutproduktion så ser verkligen fram emot det. Var dunderbra sist så hoppas detta blir minst lika bra!

:)

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen och tränat på lite interljuver. Måste ju dit ibland och visa att jag fortfarande lever elle nåt:) stekte precis lite raggmunk och ska snart ut på stan lite.

:)

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen och tränat på lite interljuver. Måste ju dit ibland och visa att jag fortfarande lever elle nåt:) stekte precis lite raggmunk och ska snart ut på stan lite.

Hick hick varsegod och drick!


Bild från helgen

Coladrickande med Jonsson är ett måste!

sommar är det bästa jag vet

Idag ska jag ut på stan och se om jag hittar nåt gott att grilla ikväll. Sen ska jag nog bara dega framför datan eventuellt ta en biltur innan jag går och knyter mig.

Grattis Grattis Farmor

Nu har hela tjocka släkten varit hos farmor och farfar och firat kära farmor som fyllde 79 år stort grattis till henne! Vi vad där i nästan sex timmar där det bjöds på god mat, Sedan kaffe och kakor och sen tårta på det så man var riktigt mör efteråt.

Fyndigt värre!

Igår fuckade min mobil upp totalt och ville inte reagera när jag satte i laddaren så kände mig riktigt jävla handikappad. Jag åkte till Norlanders och frågade om de kunde prova med en annan laddare men det blev ingen raktion där heller så de rådde mig att lämna in den och betala 500 kr för undersökning och sen ytterligare pengar för att fixa felet. Sen provade jag en polares batteri som funkade perfekt så idag åkte jag tillbaka till Norlanders som sa att de kunde beställa hem ett batteri åt mig för 400 kr. Jag frågade om det kunde fixa det lite snabbt eftersom jag behöver mobilen och då gick den jag pratade med in på lager och hittade ett begagnat batteri men som funkade perfekt så fick köpa det för endast 50 kr. Alltid roligt att fynda saker och speciellt när det inte blir så fasligt dyrt!

Party party

Idag blir det stor fest i lilla Moholm så blir upphämtad av Marcus runt sju och sen sticker vi dit direkt. Moholm är ju ändå dit alla går när det är helg o man ska hitta ett riktigt bra ställe att festa på. Under bron asså är värsta stället röj varje helg.

Skönheten och jag!

Ringde precis till försäkringsbolaget och ställde på min kära Honda igen inför sommaren. Nu ska här glidas runt varje solig dag!

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Idag blir det att handla målarf'ärg och penslar för imorgon 08.00 så ska jag skrapa och måla takplåtarna på farmor och farfars hus så blir fullt upp hela förmiddagen där. Har även beställt frukost hos dem. Måste ju ha mitt kaffe innan jag sätter igång haha.

Stekväder

Idag har vädret varit så otroligt fint så har suttit på farmor och farfars uteterass och stekt med lite kortspel och god mat som bestog av kött och potatis. Ikväll ska jag nog ut och gå lite runt stan elle nåt får se lite vad kvällen bjuder på annars

RSS 2.0