Bad morning

Hej! Hade en hemsk morgon idag då telefonen ringer strax efter 8 och arbetsförmedlingen vill medela all info som jag fick dagen innan. Lyckat verkligen och dem kan minsann inte vänta tills folk har sovit ut utan dem måste ringa så tidigt som bara går. Jaha tog ut en extra lång sovmorgon som kompensation till det uppvaket.

Vart jag än går

Blir lite sådär med bloggandet nu känner jag men har haft lite att göra nu det sista. Men iallafall så startade jag dagen med att ringa till arbetsförmedlingen för att avboka en tid. Asså har ringt jobbcoachen 4 gånger och varje gång är hon okontaktbar så fick säga till dem att medla henne suck. Iallafall så fortsatte dagen med pizza och cola med Simon Svantesson och efter det lite spel med polarna. Nu ska jag lägga mig tidigt idag för är rätt trött ciao!

Utkast: Nov. 22, 2012

Idag har jag mest gjort ingenting igentligen. Sov länge och sen käkat och slutligen Hells Kitchen ikväll.

Instagram

Hej För er som inte vet så har jag skaffat Instagram som alla andra så där kan ni också följa mig.

                                                                         Kavajadde

O my god

Avslutar kvällen med en välbehövlig kall cola med Simon på Candys!

Hold on

Söndag vilodag och jag stiger upp redan vid tio. Varför kan man inte bara ligga kvar och sova vidare utan vara så envis och gå upp ändå. Jaja efter en kopp kaffe så är man pigg så nu är det bara att sikta högt på att dagen ska bjuda på nåt trevligt.

Hey whats up ?

Inte hänt så mycket idag ! Har typ gått upp vid elvatiden och ätit frukost o sen bara suttit o degat fram till maten som idag blev korv med mos. Sen va jag ute en sväng och gick i skogen men annars har det varit lugnt så får hoppas att morgondagen bjuder på nåt roligare god natt.

Jobbsök check

Hej! Har varit lite tyst här för har haft lite samtal hit o dit men nu är det iallafall bokat och klart. I början av december så ska jag till Sälen och börja jobba på restaurang Nord. Köper lite grisen i säcken för har endast pratat med ägaren av stället men har ingen aning om vad det är för meny eller nåt sånt men ser verkligen fram emot att börja jobba.

Allting ordnar sig

Har nu fördrivit två dagar hos mormor och hjäpt henne med att bla målat om nere i källaren och gjort fint huset. Har föresten tackat ja till ett jobb i Sälen så nu börjar allt lösa sig.

Happy birthday

Nu har jag startat den långa resan och är påväg hem. Sitter just nu på en buss mot ljusdal och sen tåg resten av biten. Har iallafall fåt igång nätet på datorn via iphone så är grymt nöjd över det.

Kusin Wilma blir föresten fjortis idag så Grattis Grattis till henne!

Hej från Vemdalsskalet

Tja tja! Har inte fått igång internet förän nu segt! Men iallafall provjobbet har gått bra och får svar nästa vecka om eventuell fortsättning. Imorn blir det att gå upp redan vid 07.00 och gå ut och bli upphämtad av chefen som va så vänlig att skjudsa mig till station.

RSS 2.0