Hard working man

Steg upp vid 09.00 idag och tog mig en kopp kaffe. Sen blev det ut och hjälpa pappa och farfar med att kapa våran Björk i delar och sen bära bort så hade att göra några timmar. Sen blev det lite korv stroganoff efter några timmars hårt arbete. Nu sitter jag och skriver önskelista haha XD

Monday night

Det är Måndag kväll och har precis varit ute och ätit på restaurang Grottan där det fick bli Oxfile med en jättegod pepparsås. Väldigt bra väntetid och god smak på maten. Det lite mindre bra va väl att va väldigt lite rörelse och inget extra bland personalservic men är helt klart nöjd. Kvällens betyg blir 3,5 av 5 lingonburkar
 
 

Happy today

Lite dåligt uppdaterat här men på onsdag åker jag iallafall upp till Vemdalen för att provjobba på ett högfjällshotell så håller tummarna för mig själv att det går bra och att jag får stanna.

Working day

Hem till Mormor idag och hjälpa henne att renovera huset och laga lite mat. Skaldjursrisotto står på dagens meny :)

Nedräkning pågår

Om exakt tio dagar så åker jag upp och provjobbar i Vemdalen. Ska blir så grymt kul att få se nåt nytt och framförallt att komma iväg lite.

old times

En Gammal go låt som jag lyssnade mycket på som liten.
Kommer från Stinsen Brinner med Galenskaparna



trött som attan!

I morse kom kl 06.00 så kom man hem från Inflyttningsfest en polare. Sen nu i förmiddags så tog jag en fika med Sandra Karlsson som va på besök.På kvällen nu så blev det ut o gå lite. Nu ska jag koppla av med lite musik och film.

Storhandla

Ja idag började man förmiddagen med att hjälpa mormor att storhandla. Tyckte vi delade upp jobbet bra iallafall, Mormors jobb va att hämta allt och mitt jobb att köra vagnen och kalkylera på mobilen ungefärlig kostnad haha. Vi kom faktiskt undan med endast åtta tidningskassar med massa folk som glodde på oss haha. Nu hem o käka lite mat

cha cha

Morgon morgon! Hade grymt svårt att sova i natt av nån konstig anledning så vakna redan 5 imorse. Eftersom jag då redan hade vaknat så tänkte jag att det va lika bra att gå upp. Nu har jag iallafall ätit frukost som bestog av farmors nybakade tekakor med prickekorv och kaffe Mums!
 
 
Bilden är på mig o bästa polaren som har vattenfall med Cola!

Provjobb check

I November blir det provjobb på vemdalsskalets högfjällshotell! Är grym taggat att komma dit och se hur dem arbetar. Det possitiva är att det gäller en heltidstjänst. Nu ska jag sätta mig att kolla tågbiljett i god tid.
 
 
 

Grabbkväll check

God morgon alla! Vaknade typ nu och insåg att jag sovit bort halva dan. Kom hem vid .03.00 i natt efter att ha varit på Buffalo hela kvällen och avslutat med en fyllepizza på Babylon. Maten fick 2 colaburkar av 10 i betyg.

Utkast: Oct. 12, 2012

Idag har det hänt lite. I morse gick jag upp vid 9.00 för att äta frukost och sen ge mig av till Moholm på hojen. Väl vid Hjälsta kyrka så får man sladd o kör omkull med hojen. (lyckat) Sen till slut kom jag iväg mot Örebro för arbetsinterljuv. Satte mig på ett café och pratade med Ägaren för ett ställe i Sälen som var bra och trevlig. Svar ska jag få nästa vecka så vi får se vad som händer.

Ikväll blir det Grabbkväll med Marcus och Simon som vi taggat länge.
Trevlig helg folket!

Siktar högt

tjena mors ! Idag har jag typ varit själv i huset hela dan. Legat i soffan framför tv och bara tagit det lugnt men imorn blir det upp tidigt och åka till mormor. Sen ska jag till Örebro på jobbinterljuv för Sälen så vi får se vad det blir av det.

Humor på hög nivå

Jippi! Ikväll börjar Säsong 3 av Solsidan så kommer sitta klistrad framför tv kl 20.00 ikväll i kanal 4 :D

 

So fail

Shit Shit Shit! Missade kanelbullens dag. Verkligen inte okej! Får sitta o tänka igenom detta ordentligt och fira ordentligt på söndag istället då gräddtårtans dag börjar :D!

Extraknäck

Idag blev det lite jobb på Olearys! Fick ställa mig i varmköket och ha hand om alla burgare vilket jag absolut inte gjort en hel sommar haha. Ne men det va riktigt kul och alltid trevligt att få träffa nya människor.
 

Nu vänder det

Idag har jag sovit ut för att sen göra mig redo för ett snack på Olearys.
Vi kom överens om att han skulle ringa mig om det blev aktuellt med jobb och redan nu ikväll så fick jag samtal. Imorn kl 17 så ska jag göra ett pass och se hur det funkar.

Det lönar sig

Tjo tjo! Fick Samtal från Olearys i Gävle idag som fråga om jag ville jobba onsdag kväll så nu är tågbiljett bokad och upp imorgon :) hoppas att det går bra för är grymt taggad! :D
Adam

RSS 2.0