Jobbar klart för helgen check!

Nu när veckan är slut så tar jag min helg hahaXD. Ne men seriöst vill verkligen ha mer jobb. Vill just nu jobba 24/7 o bara slita lite.

Flötdag

Tog en pizza med Börje idag så blev inte så mycket annat som hände idag. Jo föresten. när vi skulle åka hem så ringde Sjöberg som hade fått bensinstopp på vägen så jag och börje fick åka med en dunk bensin till han haha. Imorn blir det jobb på Mandys igen och dra in lite cash

fikatajm

Idag åkte jag och tog en fika med morfar på stan medans mormor uträttade lite ärenden. Sen när jag kom hem så hade pappa gjort en god köttgryta så va grymt gott. Sen drog jag ut och tog en fika till med Simon. Känner mig fortfarande lite förkyld så ska nog dra mig till sängs nu natti!

Grabbträff

Idag blev det ställa kl på 11 för att inte sova bort precis hela dagen. Sen vid 2 så textade 2 polare att de ville komma på besök så vi drog ner till Candys och flöta i oss var sin pizza. Därefter drog vi hem till mig och kollade på filmen Dogma innan det va dags för dem att dra hem. Imorgon blir det jobb på Mandys då vi har liveband hos oss.

Gaming ftw

Go kväll go kväll. Finns inte så mycket att berätta för tillfället. Har spetsat till mitt cv lite för framtiden och har städat lite. Just nu sitter jag spelar lite hederligt Counter Strike med grabbarna och sitter och svär i Skype haha.

tjat om mat

Idag kom pappa in och sa att han var grymt sugen på Risotto så gjorde i ordning ne på kräft och räkstjärtar som blev farligt god! Efter det blev det en god kopp kaffe innan musik vid datorn väntade haha XD. Sitter för övrigt och kollar lite information om att arbeta på kryssningsfartyg i Karibien låter så härligt tycker jag! :D

Dag 2

Dag 2 så steg vi upp vid 8.00 och åt en riktig buffé frukost. När vi hade drinkat lite innan middagstajm så gick vi mot centrum och hamnade på en 2star restaurant och åt 5rätters meny som var så underbart gott
förrätt:  förrätt. Calamari, bläckfisk, bläckfiskbläck-pluttar, harsyra  sjögräspulver, gurkrulle och getostglass. En typ rätt som skulle sätta igång alla smaklökar så lite surt lite sött osv. Smakupplevelsen va grymt häftigt!
 
 
 

Varmrätt:. Lamm och lammaxel, kantareller, Karl-Johan-puré, auberginepuré, diverse blommor och kamomillsås
Kan säga att denna varmrätt ser kanske inte så mättande ut men kan lova att jag gick och tänkte tillbaka på denna rätt många timmar efter!
.

Dessert: Sponge cake hasselnötskulor av något slag, vit chokladmousse, päronglass och hasselnötskräm
Smaken av detta kan liknas med pajdeg typ med smak av hasselnöt och smakade också grymt gott.
 
På kvällarna så roade vi oss med att sjunga karaoke!

Hemma igen

Hej hej alla! Hemliga resan slutade på en båt till Helsingborg där vi åt och drack gott hela tiden. Dag 1 så tog vi tåget från Töreboda vid 11 och därifrån så visste vi ingenting om vart vi skulle. Till slut kom vi fram till Frihamnen och började avresa mot Helsingborg så vi bestämde oss för att ta det lugnt i relaxavdelningen där det blev poolparty för hela slanten.

Fest i hela huset

hej Hej världen! Har inte orkat blogga på ett par dagar då jag har varit grymt förkyld och typ grymt varm men känner att det börjar släppa nu.

Anyway så börjar det släppa nu så nu ska vi se vad jag inte har berättat hmm... Jo! Imorgon har jag bett snällt att få låna pappas bil för att dra upp till Gävle och fira mammas kille som fyller 50! ( STOR FEST) Tror jag stället kl på 09.30 så hinner jag fixa lite kaffe och nån macka innan jag sticker iväg. Tur att man precis köpt Spotify Premium Så man klarar hela vägen utan problem haha

RSS 2.0