Grinda Värdshus

Nu har det gått ett par veckor sedan jag började här på Grinda Värdshus och det har varit riktigt bra veckor. Första dagarna var det riktigt att komma in i menyn och deras arbetsätt men så småningom satt menyn och nu väntar vi bara på den stora smällen då alla sommargäster börjar strömma in.


Dagen D

Idag är det äntligen den stora dagen! Sitter just nu på tåget mot stockholm som är framme 12.35. Där blir det taxi mot kajen där det blir första bästa båten ut mot Grinda. Ska bli så otroligt skönt att komma iväg lite ifrån vardagen. Hoppas verkligen på att få slita rejält o köra stenhårda pass o få känna sig riktigt mör på kvällarna. Sen när man väl är ledig bara kunna gå o lägga sig o steka på några klippor bara ska bli helt underbart!

3 Dagar kvar

Nu har jag börjat räkna ner för dagarna innan jag ska ut till Stockholms skärgård för att tillbringa sommaren ute på Grinda så kom o ät om ni känner för det. Kommer att stå i köket på själva wärdshuset. Idag blir det att dra ner till systemet för att köpa lite bers o sedan på kvällen dra till Marcus för att basta o dricka öl.

RSS 2.0