Me


Ledighet check

Nu är jag 3dagars ledigt och på Söndag taggar jag personalfest som kommer slå stort:! Idag ska jag ut på stan och kolla runt lite och städa lite hemma. Annars ska jag nog åka runt och va lite social med släkten och lite småplock. Sen är det ju matfestivalen i Skövde också som jag är lite sugen att gå på
Adam

Summertime

Nu är det bara en vecka kvar tills vi stänger igen och bara kör helger. Även om det har varit en underbar sommar så ska det faktiskt bli lite skönt :)

Dreaming away

Nu känns det som att sommaren börjar ta slut och det bär av mott det kyliga vinterhalvåret. Seriöst kan det inte vara sommar jämt och typ aa kanske sådär vinter och snö en vecka runt jul eller så. Om man bara kunde vara utomlands större delen av vinterhalvåret och sen komma hem till den svenska sommaren vore ju så underbart! Men det får bli nån gång i framtiden!

Free

Nu tar jag sovmorgon imorn efter att ha slitit på jobbet ett antal dagar och sen kör vi all in igen med massa jobb. Nu är det bara 3 veckor kvar innan sommaren är över och det är slut med sommaröppet på restaurangen. Sen blir det endast helger :)

Kusin Elin!

Idag har det inte hänt så jättemycket men har lyssnat på massa musik och varit ute och gått lite. Just nu sitter jag och lyssnar på min Härliga kusin Elin Wallskog Fahlgren som sjunger grymt fint!
 
Lyssna och tyck till!
 
 

free

Nu tar vi ledigt i 2 dar och det ska bli såååå skönt! Och snart är sommaren över så det blir att fixa nytt jobb tyvär.

Härligt jobbpass

Haft en allmänt härlig dag på jobbet och allt har flytit på bra. Pratade även med en gammal polare som gav mig ett erbjudande. Vill inte gå in på direkt just nu vad det gäller men det är något possitivt iallafall som jag behöver fundera på.

Chaffis!

Idag var vi klara rätt tidigt så vid 11 var jag hemma och ska nu sitta upp vid datan till typ 1 då jag ska in till Skövde och hämta lite partyfolk från Skövde och sen upp och jobba igen det Gillar vi!

RSS 2.0