back to work

Efter att ha varit hemma över helgen o firat midsommar så bär det snart av till Stockholm igen. Ska bli skönt att komma igång med jobbet igen o börja plocka timmar. Känns skönt också att när man väl är ledig sitta och planera vart man vill resa sedan till hösten. funderar starkt på att åka till USA någonstans o se lite mer av världen men får se lite vart det bär av. Sticker vid 14 tiden idag och är nog inte framme för än ikväll vid 20.00 elle nåt.

Yes Chef!

Igår fick jag stå i luckan för första gången. Grymt kul var det att få bossa lite över dem andra och bara fokusera på att lägga upp mat och skicka ut allt samt hålla koll på alla beställningar. Var rätt så fullsatt så vi skickade säkert ut en ca 300 mat. Idag så stog det att jag började 12 på schemat men tänkte att jag kunde dra dit o börja redan vid 10 men fick tyvär inte då jag arbetat för mycket. så får allt sitta här ett par timmar till innan man får börja slita igen :)

Utkast: Jun. 02, 2013

Ah vilket underbart väder man vaknade till idag. Även när solen inte ligger på så är det riktigt skönt att gå till jobbet och man blir pigg av att se den fina naturen på ön medans man går. På ön finns dels värdshuset där jag jobbar, Sedan har vi framkanten som ligger precis intill vattnet som också kör restaurang och uteservering. Det finns en liten stugby och ett vandrarhem för gästerna som kommer hit på sommaren och vill övernatta. Tur som jag har så bor jag granne med vaktmästaren så ibland om förmiddagarna när jag ska gå till jobbet så är han påväg åt samma håll med sin fyrhjuling så du brukar jag kunna åka med honom. Men lanthandeln som vi har på ön är också den enda affären omkring om man inte vill åka in till ex Vaxholm. Nu innan säsongen drar igång så är det endast öppet helger så jag bruakr köpa på mig så att jag har för hela veckan.

RSS 2.0