Dagens skämt

Go kväll läste en så rolig histora precis så var bara tvungen att dela den med er läsare läs och ha sköj



 Åke och Lena var bjudna till Per och Bettan på middag och lite kortspel. Vid kortspelet tappar Åke några kort under bordet och kryper ner och ser till sin förvåning att Bettan inte har några trosor under kjolen. Sen hamnar Åke och Bettan i köket varvid hon frågar: -Såg du nåt intressant under bordet? -Mmm, säger Åke. -Du får testa om du vill, men det kostar dig 1000 spänn men jag lovar det är värt det. -Okej, säger Åke. -Kom förbi under dagen på fredag för då är min Per på jobbet, säger Bettan. Fredagen kom och Åke åkte dit och fick vad han ville under två timmar. Han lämnade 1000-lappen och gick ut med ett leende på läpparna. På kvällen kom Per hem som vanligt och frågade Bettan: -Har Åke varit här idag ? -Ja, säger Bettan och tankarna börjar snurra i huvudet. -Fick du 1000 spänn av honom, frågar Per. -Ja, hurså? säger Bettan och undrar hur han kan veta det. -Åke var förbi på jobbet idag och ville låna 1000 spänn och han sa att han skulle åka förbi och lämna dom här sen, visst är det skönt med kompisar man kan lita på

Sometimes I wish that I could freeze the picture

Nu har jag bara 4 dagar kvar som 19åring! Ska bli riktigt roligt att äntligen fylla 20 och kunna göra allt. Torsdag så kommer mamma ner och vi ska äta lite god mat på någon restaurang. På fredag åker jag till min moster och firar med henne. Hon fyller dagen före mig så vi har lite släktparty ihop. Lördag så firar jag hos pappa där släkten på hans sida kommer och grattulerar mig. Vi ska fixa lite käk och umgås och ha det roligt hela helgen. Kan det bli bättre elle!?

:)

God morgon! Idag är jag bjuden till farmor och farfar på god mat och lite kortspel.Tänkte vara där större delen av dagen så bloggar mer ikväll sen.

Jagad

Ligger nu i soffan och tittar på den grymt spännande filmen Jagad. Harrison Ford spelar Dr Richard Kimble som anklagas för mordet på sin fru. Plötsligt rymmer han för att hitta den riktiga mördaren samtidigt som han har ett stort antal poliser som jagar honom. En spännande film där man riktigt känner i kroppen hur bra den är.


Nattuggla

Kom hem kl 10 imorse efter att ha kört poker med några polare hela natten. Tyvär gick jag bara jämt upp men riktigt trevligt var det. Sov hela dagen i stort sett fram tills nu så ska försöka orka vara uppe några timmar till. Ska nog kolla på Kniven mot strupen ikväll om det inte är något bättre på tv.

Njut medan du kan

Vad underbart det är att bli väckt av pappa och att frukosten står färdigdukad på bordet och kaffet upphällt! Nu har jag precis fått i mig några mackor och pigg som attan efter kaffet. Idag ser inte dagen speciellt märkvärdig ut. Först ska jag rensa datorn lite på all skit och lite sånt pyssel. Ikväll ska jag ut och va social på stan. En soft dag helt enkelt.

:)

I natt ska jag hämta mosters man i Hallsberg från tåget så det blir till att dricka mycket Redbull innan haha. Fram till dess ska jag inte göra så mycket mer än att planera helgen. Det blir förmodligen ut med några polare eller möjligtvis softa hemma.


nyklippt


Nyklippt


Tjat om mat!

Hej hej folket! Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag varit och klippt av det långa håret till en lite kortare frisyr. Bild kommer imorgon när jag orkar ladda upp bilderna. Idag blev det äkta husmanskost som bestog av ugnsbakad falukorv och mos. Gott gottigott gott gott gott!

Kusinträff

Hej! Sitter nu hos moster och mina älskade kusiner Wilma Elin och Clara. Vi är helt slut i halsen efter att ha sjungit karaoke för fulla munnar. Elin hade bakat en jättegod sockerkaka som hon bjöd på och kaffe stog moster Terese för. Nu har Wilma åkt på bio och jag sitter här med Elin som sitter och äter lite kvällsmat. Hon knaprade precis i sig en paprika pga att hon inte orkade göra sallad. Imorgon är det den 25 Januari och lite cash ska komma in på kontot. Det ska bli skönt att se lönen rulla in så man kan gå ut och shoppa shoppa igen. Sedan är det bara 2 veckor kvar innan jag fyller 20 och jag vet inte vad jag ska önska mig. Nu ska jag fortsätta vara  social med moster och kusiner.

Kusin Clara


Kusin Elin



 Bloggadress: http://www.nattstad.se/Lovemylife


Kusin Wilma



 Bloggadress: http://wilmafahlgren.blogg.se/


Thankyou for the music

Hej hopp! Idag är vi bjudna till farmor och farfar för att äta lite äkta svensk husmanskost. Därefter får jag se vad klockan blir. Är det inte för sent så fick jag en inbjudan från moster att komma och hälsa på så det lät också lockande. Nu sitter jag här med musik i örat och diggar i takt med musiken.

:=

Nu är jag hemma i stan igen. Har precis tagit en pizza på Candys med pappa och håller på att hjälpa till att packa upp väskorna. Resan hade gått bra men förstår att han var trött. Nu ska jag sätta mig ner och checka runt på nätet så att jag inte missat nåt som hänt.

Välkommen hem

Nu har jag städat färdigt helt med både damsugning och golvtorkning inräknat så nu ska jag bara vänta 3 och en halv timme innan jag sticker till Skövde och hämtar pappa som kommer med tåget från Arlanda.

Wallander

Wallander på tv

:)

Hej hopp! Idag steg jag upp och finslipade städningen av lägenheten så den är ren och fin tills imorgon då jag sticker till Skövde och hämtar pappa. Ska bli kul att se honom igen efter att ha haft lägenheten själv en månad.

Upp och hoppa

Fick mail ifrån arbetsförmedlingen idag om att jag skulle dit och visa mig och bekräfta att jag vill vara inskriven fortfarande. Så jag drog dit direkt och snackade 5 minuter och sen hem igen. Jaja kanske kan löna sig i framtiden elle nåt. Iallafall så har jag sökt lite jobb på egen hand så vi får väl se hur det går.

Movie time again

Sitter och tittar på en grymt bra komedifilm. Wedding Crashers där 2 killar tillbringar sommaren med att planka in på bröllop för andra orsaker än att se ett fint brudpar. Allt funkar perfekt till en dag då den ena killen blir förälskad. Värd att se och den går just nu på 7an

En dag med mormor

Idag blev jag väckt redan vid 10 av mormor som ringde och frågade om jag kunde hänga med henne och handla lite. Jag steg upp och åt lite lätt frukost innan jag drog mig ut i det kalla vädret. Vi åkte först till Willys och handlade nästan en hel vagn med mat. Man kunde nästan tro att hon skulle ha stor fest. Sedan var vi hungriga och mormor bjöd på donken. Sedan gjorde vi ett litet besök på Karlssons innan hon körde hem mig igen. Nu är man iallafall uppe och ser fram emot att få reda på vad resten av dagen bjuder på.

Jag och wilma

Orkade knappt vara inne någonting på datorn igår så här kommer en bild på mig och min underbara kusin Wilma som kan fylla ut tommrummet lite :)


Musiken är min drog


Summertime

Saknar verkligen sommaren och att bara kunna dra ut med båten när det är som lugnast på sjön:D

Bara sport

Sitter och tittar på idrottsgalan. Ärligt talat vet jag inte varför jag tittat för jag är inte det minsta sportintresserad men antar att jag vill se till att hänga med i vad som sker runt omkring så att jag inte står som ett levande frågetecken när folk börjar prata om det.

Lunch time!

Suck god morgon på er. Fattar inte man måste vakna så sent varje dag. Även fast jag ställer klockan så somnar jag om och vaknar inte igen förän runt halv 2. Känns lite udda att gå upp och börja fixa mat istället för frukost. Nu ska jag iallafall fixa i ordning köttfärssås mm och en stor kopp kaffe så att jag piggnar till.

God middag

Idag när man vaknade så sent så kändes det lite för sent för att äta frukost så kastade jag mig in i middagen istället där resterna av gårdagens pizza var lockande. Nu ska jag ta mig ett bad och göra mig ren inför eftermiddagen.

Movietime

Sitter med en polare och tittar på Norbit i 5an , den killen måste ha världens jobbigaste förhållande haha. Äkta komedi och helt klart värd att se.


Chill

Idag har det varit precis som vanligt faktiskt. Steg upp vid 10 tiden och åt lite lätt frukost som bestog av en macka med räkost och en kopp svart kaffe till. Sedan så stack jag till en polare och snackade lite med honom. Nu sitter jag och tittar på postkodsmiljonären och äter grillchips!

Fredagem den 13

För en gångs skull så har jag inte märkt av någonting av otursdagen men som vanligt så kommer väl det drabba mig senare bara för att jag påpekar det haha. Ikväll kanske jag drar ut på stan lite och ser om det är något trevligt folk ute någonstans. Kanske bäst att hålla sig inne för säkerhetens skull och med tanke på vilken dag det är eller vad tycker ni?

Johan Falk

Jakob Eklund är en sådan otroligt grym skådespelare och lyckas få till alla de grymma scenerna. Nu ska jag sätta mig med en stor cola och kolla igenom de 6 senaste filmerna med Jakob Eklund där han spelar Johan Falk och arbetar i gruppen för särskilt insatta.


 


Uppe med tuppen

God morgon folket! Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Antar att det blir att städa vidare lite i huset och rensa lite i skåp och lådor så att jag kan bli av med lite skit. Mat fixas nog hemme idag så blir säkert nåt enkelt som typ hamburgare eller liknande hehe.

Kallt

Nu är jag hemma efter en 4 timmars långpromenad med Sandra Rågård. Det var jättetrevligt att snacka och få lite motion samtidigt men det var svinkallt ute. Nu ska jag lägga mig i badkaret och tina upp ordentligt innan tv och nätet väntar och så småningom sängen.

Tvspel för hela slanten

God morgon alla läsare! Idag nu så här efter frukosten blev jag så sugen på lite xbox så nu blir det Ninja Gaiden och försöka klara ut det. Till middag får det nog bli något enkelt idag för känner det att jag inte orkar ställa mig o laga mat igentligen idag.


borta bra med hemma bäst

Hej! Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag endast var hemma på dass innan jag stack ut igen med bilen. Först på morgonen runt 10 så åkte jag till farmor och farfar och va lite social med dem i stort sett hela dagen. Sedan på kvällen åkte jag och träffade lite polare och va inte hemma förän nu och satte såklart genast igång bloggningen igen god natt!

Design

Sitter och kollar lite på Royaldesign.se och hittar en massa fina saker som jag bara måste ha.Jag tycker att det är den helt klart bästa sidan när det gäller inredning mm och alltid bra priser. när man beställer så får man alltid grejerna snabbt och smidigt och jag har aldrig haft några problem med dem. royal www.royaldesign.se/

:)

Intermezzo sherryglas blå (min samlarstil)

:)

KitchenAid mixer svart

:)

Tamahagane knivställ svart

CV

God morgon! Idag steg jag upp i ottan för att ta kontakt med en vägkrog ut med E20 som bad att jag skulle komma dit. Jag lämnade mitt cv och slängde några ord med chefen. Jag fick tyvär inget svar på direkten men han skulle höra av sig när det blev aktuellt så alltid något. Idag blir det att lämna cv på lite flera ställen och försöka ta tag i städningen ännu en gång. Kram Adam

:)

Här kommer lite bilder från fonduekvällen häromdan

:)


:)


:)


Usch!

Fy fan för snö säger jag bara. Idag har jag fått skrapa rutorna 2 gånger och halkat omkull en gång. Nu är jag så otroligt trött på vintervädret så jag tror jag stannar inne tills våren!. Tur att det vara är några månader kvar så att man slipper dra på sig de tjocka vinterskorna och fodrade jackan. Skulle vara otroligt skönt att vara utomlands under större delen av vinterhalvåret eller vad säger ni?

Jobbsök

Idag har jag vart o sökt ett jobb som kock på en restaurang men inte fått något besked än. Ska även söka på en vägkrog imorgon så får vi se. Känner att jag behöver med jobb än bara en deltidstjänst. Idag steg jag upp lagom till middag och gjort i ordning lite köttfärssås med chilisås mums!.

Mr Moneyman

Nu blir det att titta på Beck med Stas och var sin kaffe i handen. Mätta är vi också efter att ha tryckt i oss var sin hamburgare. Kan det bli mycket bättre elle? :D!

SNÖ!!!

Hej och god middag alla läsare! Vaknade upp med ett glatt humör men sen när jag tittade ut så drogs det ner direkt. SNÖ? Var så himmla glad att snön äntligen var borta så att man kunde sikta mot våren äntligen men nedå. Jaja hoppas det smälter bort snart för jag orkar inte ställa mig och skrapa rutorna varje dag.


Music in my life

När jag var hemma hos Marcus sist och lyssnade på massa musik så blev jag så beroende av denna låt! Jag har typ lyssnat på den flera gånger om dagen helt sjukt!


Pizzatime

Kom precis hem från att ha käkat pizza med Simon! Ikväll ska vi dra till Buffalo o softa lite. Om ni kommer till Mariestad och är sugna på pizza så ska ni helt klart välja Candys bistro som har dem bästa pizzorna i stan. http://candysbistro.se/

:)

Detta var den bästa dagen i hela mitt liv!

Mamma o jag


Kusiner


Utkastarna


:)


pappa o jag


kusiner !

Jag och några av mina kära kusiner !

God mat

Idag blev jag bjuden på mat hos mormor och morfar. Det vankades jansson och köttbullar och kusin skulle också med. Jag steg upp vid sängen vid 11 och åkte till Töreboda för att hämta honom. Sedan vidare till mormor och åt lite god mat.Efter det åkte jag till en gammal klasskamrat och åkte ut med honom och tog en cola.

Fonduekväll

När vi var i affären så bestämde vi oss för att köpa lite toblerone och massa frukter så att vi kunde ha en liten trevlig fonduekväll. Riktigt mysigt! Glömde min bärbara dator hos moster så får lägga upp dem vid ett senare tillfälle men annars hade vi en jättetrevlig kväll!

Kusinkväll!

God kväll alla läsare! Nu är jag hos mina älskade kusiner och hälsar på! Vi har precis spelat Buzz monster på ps2 men tyvär lyckades jag bara komma 2a. Känns lite skämmigt att inte vinna eftersom jag är mycket äldre men jaja dem sitter säkert och nötar spelet haha. Nu ska vi åka ut och köpa lite chips och sätta oss och flöta och bli feta som bara den!. Hej så länge.

:)

God morgon världen. Har funderat på att kanske vända tillbaka dygnet lite så att jag slipper sova bort halva dagarna. Vaknar liksom runt 12 varje dag och då har nästan halva dagen gått. Idag ska jag fortsätta städa huset och söka lite jobb runt om i stan.

Förslag?

Lite dålig uppdatering idag men har haft lite att göra idag såsom att städa huset, Lite ärenden ute på stan osv men nu är jag hemma. Nästa sak på listan blir att kolla lite på Royaldesign.se och leta massa saker att önska när jag fyller 20. Så otroligt svårt att veta vad man vill ha. Man vill ju ha nåt som man kommer ihåg som sin 20års present. Förslag någon?

Onsdag

God middag alla läsare! Idag så gick vi upp rätt sent och tog lite frukost. När vi tagit morgonkaffet så skjudsade jag hem polaren och åkte hem och började städa köket. Känner att det är bäst att ha huset kliniskt rent när pappa kommer hem från Filippinerna så att det slipper bli ett jäkla liv för att det ser ut som kriget haha. Nu ligger jag i soffan och tar igen mig för att sedan fortsätta storstädningen.

Jag och Stas

Min barndomskamrat Stas har nu kommit på besök och bestämt sig för att slagga här så blir movienight till 3 eller nåt och sen ta en ordentlig sovmorgon, Hare bra folket

:D

Nu blir det Stefan och Krister för hela slanten. Det kan man verkligen kalla svensk humor på hög nivå!

Wow

Nu har jag hittat en sak att önska mig iallafall. En jättegrym Mixer av Gordon Ramsay. Riktigt bra kvalite, mycket tillbehör och man kan laga till det mesta med den. Visst är den snygg!

Bastubad

Stack lite spontant till Marcus Nilsson och softade med lite musik och bastubad med trevligt umgänge. Vid 4 på morgonen så var vi alla rätt trötta så vi skiljdes åt och sa att vi fick göra om det nån annan dag. Har tyvär inga bilder därifrån så Marcus får stå för bilden


Movie

Det känns lite som om jag verkligen nötar tv just nu. Ikväll är det svensk film på hög nivå där Sommaren med Göran står på schemat. Såg biopremiären av den och kan medela att det verkligen är svensk humor på hög nivå!


Kvällsåk

Drar nog ut en sväng med bilen nu och åker in till stan lite. Tänkte kolla om det är några trevliga människor ute eller om det händer något annat skoj!


Tv

Sitter nu och kollar på Dragons Den som grymt intressant faktiskt. Det är i kanal 8. Kl 19.00 är min idol Gordon ramsay på tv i kanal 3 kan kvällen bli bättre?

En lugn och och stilla dag i lägenheten

Sitter framför datorn och bloggar lite samtidigt som tv är igång. Sjukt vad mycket nytta man gjort idag om man ska vara lite ironisk.


Dagens bloggare

I natt så satt jag och läste lite bloggar och fastnade rätt så snart för en blogg på nattstad som jag ska börja följa. En söt tjen vid namn Julia driver bloggen och hos henne kan ni läsa allt mellan himmel och jord och se många härliga bilder. klicka er in på http://www.nattstad.se/juliaandersson och följ denna blogg och ni kommer att fastna direkt!


Adams mäktiga burgare

God middag alla läsare! Hade precis lite käk och Burgare a la Adam stog på menyn. Receptet är mycket enkelt. Först steker jag köttet i stekpannan och kryddar med salt,svartpeppar,chilipulver och cayennepeppar. Sedan när den är är färdig så börjar jag bygga burgaren.Den består av bröd,hamburgardressing, ketchup, rostad lök, burgare, hamburgardressing igen,ketchup,gul lök, rostad lök,tomat,stark senap, Tabasco och slutligen locket. Grymt god och mäktig hamburgare som bara måste provas.


Movie night

Nu drar jag igång med lite filmkväll i min ensamhet. Började precis titta på Truman show där Jim Carrey spelar Truman. Han lever i en uppbyggd stad och är huvudroll i en dokusopa som visas över hela världen. Redan när han hade föds så valdes han ut och alla världen över kunde följa honom genom livet. Alla hans vänner och familj är i själva verket skådespelare och han vet själv inte om någonting. Allt funkar jättebra tills en dag när mystiska saker börjar ske och Truman inser mer och mer att något skumt är på gång. Har sett filmen en gång tidigare och kan varmt rekomendera den.


 


2012

Nu har det nya året börjat äntligen. Vi höjer nu ribban och siktar mot högre höjder. Har faktiskt inte satt något nyårslöfte eftersom jag aldrig lyckas hålla dem. Vi säger nu farväl till 2011 och välkomnar 2012



Nyvaken

Hej! Hoppas alla hade det bra på nyår. Själv hade jag grymt kul. Vi stack först till en polare och festa lite där och gick sedan ner till torget och kollade på alla raketer. Nu har jag precis vaknat upp efter många timmars sömn.

RSS 2.0