Nyklippt

Idag har jag vart nere på stan och klippt till mig lite inför sommaren.
Stylist var Elin Lundin som gjorde ett jättebra jobb. Annars har det inte hänt mycket. Jo föresten så tog jag min 4e T.B.E spruta så nu kan jag springa i skogen för fullt :)

Pizzatime!

Idag blev det ligga i hängmattan nästan hela dan och bara njuta av ledigheten. Sen på kvällen drog jag och pappa till Candys och tog var sin pizza och flötade i oss Mums! Nu blir det lite internetchatt innan jag drar ut och tar en cola med Simon Ciao!
Adam

The rain is here

Regnet det bara öser ner. Seriöst varför måste det alltid vara dåligt väder när man är ledig och världens finaste väder när man jobbat. Det måste seriöst vara ödet.

Midsommar!

Lite sent men Glad midsommar på er alla! Dagen spenderades till en början hos farmor och farfar med släkten där sill och potatis stog uppdukat. Efterrätt blev färska jordgubbar med glass mums mums! Efter det bar det av till Torsö och fira lite där. Sen skyndade vi hem och startade grillen för att sedan få lite gäster där vi åt och spelade lite kort ihop. Det var väl min midsommar hoppas alla har haft det bra.
Adam

Fest i hela huset

Idag har det varit fullt ös hela dan men ändå rätt lugnt mot va det brukar va men imorgon så var det visst en hel del bokat. men efteråt så ska vi ha lite personalfest så blir att tagga till det. Blir därför att sova hos moster på natten där och sticker hem till stan tidigt på morgonen sen för att fira midsommar.!

Brumm brumm

Hej! känner att jag skriver lite samma sak varje dag men det är för att det inte händer så mycket mer än jobb just nu. Idag har jag varit ledig så har bara tagit det lugnt. Har åkt runt och letat efter ett glas till hojen som jag ska fixa innan besiktning så sluta med att jag ska få ett skickat till mig från Tibro där jag köpte hojen. Sen blir det jobb två dagar och sedan fira lite midsommar.

Farfar 80 år!

Idag har jag varit på Kinnekullegården och ätit mat och firat farfar som firade sin 80års dag. Idag serverades porterstek,lax och massa annat gott. Sen när jag kom hem på kvällen så gick jag ut och gick bäckenrundan ett par varv med Sandra. När jag kom hem så fick jag veta att jag fick hoppa in imorgon för en av de andra kockarna som var sjuk så ska dit vid middagstid imorn och sätta på mig kockrocken och köra på till kvällen.

Skål på er!

Idag gjorde jag mitt sista pass för helgen så är ledig till på tisdag,Fy satan vad gött. Fick även veta av chefen att jag hade arbetat mest timmar av de anställda så blev riktigt nöjd över mig själv. Ikväll får jag se om jag ska ut och gå lite med Simon men blir antagligen sittandes vid datan för att ta hem alla program igen. För er som inte vet så har min dator varit lite knasig så fick instalera om windows och skit men nu är allt fixat och klart.

Yes Chef!

Idag skulle jag igentligen varit ledig men blev tillfrågad att jobba lite extra så ska snart iväg till jobbet. Arbetet funkar jättebra och det är grymt kul.Det finns alltid nåt att göra och extra kul blir det när det är som allra stressigast.

:)

Tjo tjo bloggen! Att jag inte bloggar lika mycket nu är för att jobba 10 timmar om dygnet det senaste så blir nästan direkt hem och sova typ. Jobbet har iallafall börjat jättebra och vi har fått många nöjda gäster! Nu jobbar jag 2 dagar till och sen lite ledigt i helgen!

Hard work work

efter andra dagen idag då jag stått och stekt hamburgare och massa annat i 12 timmar i sträck så känner jag mig lite mör faktiskt och ont i fötterna har jag också. Ska köra fram tills onsdag och sen tar jag helg. Det är nu när man har jobb som man måste utnyttja helgerna fullt ut.

Student 2012

Idag tar 2 av mina älskade kusiner studenten så har varit nere på stan och fixat lite. Vilken känsla man får när man ser alla fina studenter och utkastare fara förbi och man längtar så otroligt mycket tillbaka till dagen man själv for runt och skrek runt stan. Det kändes så pass längesedan fast det bara var ett år sedan. Själv ska jag iväg och jobba idag så kan tyvär inte stå nere på holmen och gratta allesammans som jag så gärna hade sett fram emot. men önsker er alla här på facebook istället. Stort Grattis på er alla studenter och njut av den här dagen i rampljuset för det är en av de bästa dagarna i livet! FY FAN VAD NI ÄR BRA!!

playing with fire

Gårdagens privata invigning av restaurangen var grymt kul. Alla som kom var så trevliga och vi kämpade på som attan i köket och hade jättetrevligt. Tiden bara sprang iväg när vi lagade till all mat och när vi var klara så gick vi ut och minglade med gästerna och pratade med alla som var på ett otroligt bra humör. På fredag kör vi på starkt med premiäröppning för allmänheten så är taggad till tusen."

Finally home

Nu är jag hemma efter en lång men otroligt rolig dag på Mandys där vi har förberedit så mycket som möjligt inför imorgon då vi ska ha en liten förstart för några företagare så ska bli grymt kul! Vi alla är så otroligt taggade inför detta så får hoppas att det kommer mycket folk. Kvällen avslutades med trevlig buffe med hela gänget där massa goda ting från menyn och goda såser och sallader så nu är man rätt mör.

Finally home

Nu är jag hemma efter en lång men otroligt rolig dag på Mandys där vi har förberedit så mycket som möjligt inför imorgon då vi ska ha en liten förstart för några företagare så ska bli grymt kul! Vi alla är så otroligt taggade inför detta så får hoppas att det kommer mycket folk. Kvällen avslutades med trevlig buffe med hela gänget där massa goda ting från menyn och goda såser och sallader så nu är man rätt mör.

4 Juni

Tja tja ! Inatt kom jag på att jag och farmor hade pratat om att jag kunde komma ut till dem en sväng men vi sa att vi skulle höras mer om det senare så kl 12 i natt ringer jag och väcker dem och frågar om jag skulle komma eller inte så blev ett ja och jag fick ställa klockan. Idag har jag hunnit med att vara där några timmar, varit ute och gått med Sandra Rågård och språkat lite med henne. Sedan kom pappa hem från Bulgarien idag så klippte gräset så det var klart tills han kom. Nu ska jag spela lite med grabbarna och imorn blir det upp tidigt för ska till Töreboda och hjälpa till med restaurangen inför deras nystart. God natt!

Är de lan elle?

Sitter hemma hos Simon Svantesson och lirar lite dator med honom. Blir nog vara kvar här till sent på natten. Blir nog att se lite på Die Hard sen också. Ska nog dra iväg snart och köpa en 2 liter cola också så man får lite energi.


Running in the forest

Idag har jag varit nyttig. Först stigit upp i ottan och städat rummet lite. Sen efter middagen så stack jag och Simon ut och sprang i skogen så var tog ett bad när jag kom hem.  Imorn är det söndag och  jag ska ta det lugnt som man ska göra på vilodagen.

A walk in the forest

Hej! idag har jag hjälpt en polare att plocka lite Liljekonvalj som han skulle sälja. Sen blev det hem och fixa lite käk som idag bestog av lite korv stroganoff. Ikväll blir det nog inget speciellt faktiskt ska nog bara ta det lugnt hemma.

RSS 2.0