Vad blir det för mat?

Idag blir det en favoriträtt till mat. Det är köttfärssås med passerade tomater och lite heta korvbitar i samt vitlök. Ikväll får vi se vad som händer. Ska eventuellt till Buffalo och träffa lite trevligt folk eller också ska jag hem till Nilsson och basta vi får se lite.

Bloggen is my life

Idag har det inte blivit mycket bloggande för har knappt haft tillgång till datorn idag. Började iallafall dagen med att fixa upp lite grejer på vinden som vi inte använt de senaste 20 åren. Därefter tog jag mig ett varmt bad innan jag stack ut för att vara lite social med Simon och Jim. På kvällen spelade vi lite kort och nu tänkte jag göra sängen sälskap god natt!

Ge mig ett liv i lyx

Håller just på att leta efter lite snygga tavlor gärna med Usa tema. Morsan skickade nån sida som verkar bra så letar just nu för fullt http://www.bimago.se/tryck-pa-duk/staeder.html

Motionera med Simon

Shit nu känner jag mig lagom duktig! Gick först ner till stan med Simon. Sen hem till Candys och tog en cola och snackade lite. Sen gick vi hem till honom för att hämta nån strömkabel till datan. Sen hem igen så känner mig riktigt nöjd:D

Träna

Hej Hej! Idag har jag hjälpt pappa att flytta komposten ner så att den inte behöver stå intill huset. Den var rätt tung så vi fick använda säckakärran men tillslut så gick det. Senare ska jag till Simon och hjälpa honom att flytta lite grejer till tjejen hans.

Fika med Simon

Idag har det inte varit mycket gjort här inte. Gick upp vid tio och bar ner lite grejer till förådet samt drog upp tjocktv till övervåningen så jag har någonstans att lira lite xbox när vädret inte vill sig. Var även ute med Simon en sväng och tog var sin negerboll och en cola. Har ingen rolig bild idag så Simon får stå för bilden :)

Långpromenad

Cha Cha bloggen! Eftermiddagen spenderades med Sandra Rågård som jag gick en långpromenad med. Väl Nere i stan satte sig en fyllekajja bredvid oss och sa hur mycket han tyckte om oss båda haha! Vi lyssnade två minuter på honom innan vi valde att dissa honom och gå vidare ner till parken och satte oss där istället. http://www.blogkeen.com/view_blog.aspx?id=14665735&blog=212489

Jobb kirrat

Hej! Ringde idag tillbaka till Mandys dinner i Töreboda och tackade ja till att jobba där i sommar så ska prata med dem senare i Maj för schema och lite mer detaljerat om jobbet. Var även på ett par interljuver idag men inget som var nåt att ha direkt.

Färdigt och klart

Men fina och färdiga för att steka blev dem till slut. Nu ska jag dra mig till sängen och ta mig en god natts sömn

Slitsamt att rensa fisk

Nu har jag precis tagit mig ett bad efter att ha rensat allting i tre timmar. Här ser vi en bråkdel av allt fiskerens!

Norsfiske

Tjenare bloggen! Har inte hunnit blogga så mycket idag men har haft fullt upp hela kvällen. Vid kl sju så bestämde sig jag,pappa och Caren(pappas sambo) att dra ut och fiska Nors och lyckades på två och en halv timme håva upp ungefär femton kilo.

Efterlängtat besked

Idag var jag på interljuv på en restaurang i närheten och ägaren sa det att jag verkar vara den dem söker och att jag skulle höra av mig om ett par dar då jag tänkt igenom det så får jag jobbet:D JIPPI :! Som jag känner nu så ska jag nog tacka ja till det för verkar vara ett riktigt roligt ställe men berättar mer om jag tackar ja !

Work here I am!

Då ska man på jobbinterljuv både måndag och tisdag nästa vecka och väntar på svar från ett annat place som har hört av sig:D kan det bli bättre :!

Gott sälskap

Kom precis hem från gott sälskap där det blev plumpspel och goda crepes med köttfärsfyllning. Slutade som nummer två av sex så är riktigt nöjd.

Whiiia_D

Jippi blev kallad till interljuv till Restaurang brygghuset i Mariestad: ! Håll tummarna för mig ska dit på tisdag :D

: )

Hej och förlåt för att jag aldrig blogga nåt igår men va dötrött när jag kom hem så snackade bara lite med grabbarna och slockna direkt sen. Gårdagen åkte jag till Mariestad med ett litet stopp hos kusin som firade sin födelsedag lite i efterskott. Därefter åkte jag hem till pappa som precis hade varit på Ikea och köpt lite grejer till nya huset. I natt hade jag jättesvårt att sova gick nog upp en tre gånger och sprang runt i huset och drack vatten och massa skit. Satte på datorn en timme och till slut så somna jag igen. Konstigt att man har svårt att sova när det känns som man ska däcka vart som helst  haha

Sitta i bilen

God morgon världen! Vid fyra efter att mamma slutat jobbet så hänger jag med henne mot gbg fast hoppar av i stan och sover hos pappa över natten. resan tar ca 4 timmar så bloggar när jag är hemma men fram tills dess så är jag här hela tiden ):

Favoritskådis!

Sylvester Stallone är min störta idol inom filmbranchen och har sett varenda film med honom flera gånger. Favoriterna är dock Rambofilmerna som var dem första jag såg samt Rockyfilmerna. I de flesta filmerna så spelar han själv den ensamma hjälten och ofta väldigt mycket action. Mitt favoritcitat från honom är när han säger Live for nothing or die for something och tycker det stämmer så väl.

 Har ni någon favoritskådis? Skriv gärna och berätta


Gäsp god morgon

Har nu vaknat upp ur mitt ide så nu ska jag nog ta mig en promenad runt området och se om det händer nåt här i Gävle tjingeling så länge!

trötter

Ska nog lägga mig och sova en timme eller två för är så otroligt trött just nu, Vi ses när jag har vaknat än ciao

Korvstroganof

Happ då står man här och fixar lite mat. Lite halvroligt att laga mat åt en person bara men så är det när ingen annan är hemma. ska iallafall äta och efter det ska jag nog dra ut en sväng.

Gäsp Gäsp

God morgon eller god middag kanske man ska säga. Jag har verkligen svårt för att gå upp på morgonen. Idag tex så ställde jag kl på 09.00 och vaknade då men ne då somna jag om istället. Men när jag ska ut och resa då kan jag studsa upp ur sängen redan kl 06.00 på morgonen om det är så.


Hör upp!

1maj går den igenom Datalagringsdirektivet som röstades igenom. så till dess råder jag alla som vill bevara den privata integriteten att kryptera sig helt.


Det var droppen för mig iallafall för det blir nu för mycket med att allt ska kollas upp till och med datorn och vad vi gör på internet där vi tycker att vi ska kunna vara privata men nej.

Nu kan jag inte prata eller skriva med någon utan att det sparas av internetleverantörerna. Varenda mail jag skickar iväg och varenda minut jag pratar kommer att bokföras snyggt och prydligt.

Detta anser jag verkligen hota det svenska privatlivet och integritet som enligt mig borde stå högst upp på agendan men nej då!I helvete heller att jag kommer att tillåta detta så finns inte så mycket annat val än att kryptera sig

 


Drömmer mig bort

Sitter just nu och drömmer mig bort till sol och värme och funderar på att bara klicka mig in och boka en resa redan ikväll till det soliga och underbara Maldiverna men känns som lite mer planering behövs.


Nordman

Gillar verkligen Nordmans låtar. När jag lyssnar på dem så blir man verkligen på bra humör vet inte riktigt hur jag ska förklara på annat sätt men man får typ den där känslan att verkligen kämpa för sina drömmar och mål typ om man säger så.


Headset

Mitt headset har nu gett sig så ska nog investera i ett nytt snart. Tror jag ska välja detta headset av Plantronic som jag tidigare haft och som kostar närmare 700 kr. Lite dyrt kanske men min filosofi är att man får vad man betalar för så nästa löning så blir det dunka dunka igen. Tummen upp på det!


Välkommen våren

Ser att vädret är otroligt fint ute idag så drar nog ut och sätter mig en stund och steker så hörs vi sen ciao!

 


Skål på er

Jonathan snålade lite då han köpte den två kronor billigare Colan med fick sedan ångest då han insåg att ingenting kan slå äkta Coca Cola.

Skål

Sitter här i soffan och har precis knäckt en Cola med Jonathan och kollar på något skitprogram på tv.

Dont worry be happy!

Nu börjar jag få lite svar på mina jobbansökningarn. Fick idag ett mail från Öland som hälsade att jag gått vidare i första etappen så att säga så är på riktigt bra humör idag. Nu ska jag ta mig lite frukost hej svejs!

:)


Efterlängtat svar

Finns idag ett svarsmail från en restaurang på kusten där jag sökt jobb och bad om referenser så känns iallafall skönt att ha fått något som helst svar. Ska snart skicka iväg dem och invänta svar och hoppas på att få tjänsten som säsongskock.

Visste ni!

Asså seriöst visste ni att Greveholm får en uppföljare nu som julkalender 2012.(gött!) Tänk att världens bästa julkalender genom tiderna enligt mig ska få ses igen. Kan lova att jag kommer sitta klistrad framför tv ända från första till sista avsnitt ända fram tills jul.


Aj som fan!

Herregud!! Hur ska jag klara mig utan cola i två dagar`? Fick stränga order av tandblekningsspecialisten att inte äta eller dricka nåt mer färgämne i under de två närmaste dagarna. Asså seriöst det är ju typ allting såsom curry cola, rödvinssås, allt! Kommer ju seriöst va utsvulten då jag äntligen får äta nåt och kommer äta allt gott så mycket jag bara orkar och flöta som attan!


Shit!

Hemma nu efter tandblekningen. Shit satan vad det ila i tänderna. Men nu är det äntligen klart för denna gången. Har inte min kamera tillgäglig för tillfället så får bli vid ett senare tillfälle

Laser

Om en o en halv timme så ska jag sticka ner till Salong Q i Gävle för att bleka tänderna med laser JIPPI:D!
Riktigt taggad för detta efter att ha haft tandställning i två år så ska det äntligen ske. Bilder på resultatet kommer ikväll.

Ny header på g

Håller just nu på att skissa på en header som jag tänkte fixa men tar ordentligt med tid när man inte har allt framför sig hur man vill ha det så kan inte säga riktigt när den kommer upp men så småningom.

Kusin fyller år

Idag fyller min kusin Robert 19 bast så ska ringa och grattulera honom.


Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma efter ett lugnt arbetspass. Det var riktigt lugnt och skönt så det får firas med en cola haha. Sitter och kollar på Sing a long just nu men ska snart slå över till kanal fyra där bröllopsfotografen regerar.


Hard work work

Om tre timmar sticker jag till Harrys för att jobba lite. Ska bli riktigt kul att få nåt att göra för börjar bli så trött på att bara ligga och lata mig på soffan haha. Ska nog skriva ut några CV och gå runt till alla restauranger i Gävle och hoppas på att få napp någonstans för blir för lite med bara helgjobb.


Panik!!

Grymt bra film i 9an där vi ser Morgan Freeman och Christian Slater i huvudrollen. Har sett filmen tidigare och kan varmt rekomendera den till er som gillar spänning. Men asså seriöst så får jag panik när folk har den där nära döden upplevelsen med vatten typ fastnar under vattnet eller inte kan ta sig ur ett rum som fylls med vatten. Shit blir helt kallsvettig i pannan men älskar filmen ändå.


Slutet gott allting gott

Filmen var faktiskt roligare än jag trodde men det blir som sagt lite för mycket med en hel film. Helt klart värd att se men ingen film som man vill se om och om igen. Filmen utspelar sig på Laholm där hela gänget är på semester. Jag skrattade så jag grät redan första fem minutrarna men sedan blev filmen lite seg. Platserna var iallafall jättebra och salongen var byggt så att man inte skulle få någon skymd sikt så det var väldigt uppskattat.


Thats me


Time to go

Nu ska jag och mamma sticka till biosalongen för att hämta ut biobiljetterna. Jag hoppas verkligen att filmen överträffar förväntningarna. Kan tänka mig att det kanske blir för mycket kvarteret skatan på en hel film men som sagt vi får se. Berättar hur filmen var när jag kommer hem. Hej då så länge kära läsare så ses vi om ett par timmar.


 


Movienight

Nu har jag bokat biobiljetter till Kvarteret skatan ikväll. Har några presentkort som jag känner att jag måste utnyttja. Efter bion så steker jag mig nog en god hamburgare.


Morgonsol

God morgon kära läsare! Idag är jag enormt trött och har ingen aning varför. Funderar på att dra ut och springa lite bara för att piggna till lite. Ikväll blir det nog att titta på nån långfilm och flöta med lite godis. Jag vet hur länge sedan det va jag åt det.

Torsdag kväll

Sitter här med ett glas vin och tittar på Black hawk down på tv. Funderar även på om jag ska ut och ta en liten promenix i beckmörkret. Håller fortfarande på att arbeta lite med en ny header så vi får se hur den blir.

Lol


12.16

God middag folket! Idag ska jag vara lite nyttig och gå ut och ta en rask promenad. Ska även se vad det blir för mat idag men tror det blir nåt färdigt som typ rostbiff och potatissallad igen eller något sånt.

Det va bättre förr

Inväntar two and a half men som för mig är en av de roligaste serierna på tv. Jag kollar därimot inte på de nyare avsnitten efter som inte Charlie Sheen ar med. Är det bara jag som inte tycker att det blir samma humorkänsla utan honom?


Här är jag

5 sanningar om mig själv

1 Jag älskar lingonsylt
2 Jag är livrädd för kackerlackor
3 Jag avskyr den svenska kylan
4 Jag har svårt för stora förändringar
5 Musik är som en drog för mig


22.11

Go kväll! Sitter och snackar lite i skype med några polare samtidigt som jag söker runt på nätet efter nåt intressant kockjobb. Har hittat ett par stycken på kusten som låter intressanta men vill ha nåt mer än bara säsongsjobb men får se vart jag får napp först.


Jobbsök

Just nu sitter jag med platsbanken öppen och letar kockjobb. Svårt att hitta nåt som passar men ska nog finna något så småningom.

Jag vill ha blommig falukorv till lunch

God middag. Vaknade vid 11 idag så blev försent för frukost idag med suck. Har iallafall förberett maten. Idag ska det bli smaskens med korv stroganoff. Ska även skanna in lite bilder i datorn från mina fotoalbum. Känns som att det är en bra säkerhet att ha alla bilder på ett minna eller en hårdisk ifall något skulle hända.

Omg

Blir så trött av att läsa tidningen om dagarna för det är otroligt löjliga artiklar. Tänker framförallt på det som stog om rånet i stockholm där det blev lite skjutande. Varför måste vi utreda hur många skott polisen sköt och hur många som rånarna sköt.Sköt Rånarna över huvud taget? Vem började skjuta? behövdes det så många kulor? Seriöst räcker det väl med att utreda om rånarna åkte fast eller ej.Polisen ska väl ha rätt att göra vad som krävs istället för att i detta fallet rånarna ska komma undan. Annars kan jag lova att det hade blivit en stor utredning om det istället. Vi ska väl vara oerhört tacksamma att vi har poliser och någon säkerhet över huvud taget i det här landet. Självklart får det inte misskötas men ändå vart är vi på väg Sverige? Låt polisen göra sitt jobb med dem medel som krävs för att få fram resultat

http://www.expressen.se/nyheter/bara-polisen-skot-under-guldranet/

Filmfreak

Asså seriöst! vet inte hur många filmer jag kollar på om dagarna när jag är hemma men nu var det tydligen dags igen. Denna gånger ser jag på en av mina favoritskådespelare Bruce Willis som i Die Hard spelar John McClane som tillsammans med butiksägaren Zeus kämpar mot klockan för att hinna till massa platser för att inte massa bomber ska detonera. Det John inte vet är att allt handlar om hämnd. En hämnd som leder honom tillbaka till sin tid i LA

Tandblekning

Nu har jag äntligen bokat tid för tandblekning nästa måndag. Ser verkligen fram emot att få lika vita tänder som dem på reklamen haha.

Movietime

Sitter just nu och tittar på filmen Taken. Har inte sett den tidigare men har börjat enormt bra och verkar vara en grymt bra film så hoppas verkligen att det fortsätter lika bra.


Katastrof!

Idag är det precis 1 år sedan en tsunami drog in över Japan och tog nästan 20 000 människors liv. Helt otroligt hur snabbt en sådan katastrof kan uppstå.


12.12

Idag är jag så trött efter gårdagen så orkar nog inte laga någon mat hemma. Får se om det kanske blir thaibuffé idag som är så otroligt gott.

Bloggbyte

Gå gärna in på min kära kusin Elin som skriver om allt mellan himmel och jord. Ni måste bara spana in hennes blogg  http://www.nattstad.se/Lovemylife


23.56

Det kändes iallafall skönt att få höra att Loreen tog hem vinsten iallafall för det va hon värd efter en sån prestation. Ska bli kul att se hur hon klarar Europa.

23.50

Hemma efter en lugn kväll på jobbet. Kvällen gick bra och det kändes skönt att vara tillbaka. Få känna den där kicken av att få stressa lite och att träffa massa glada gäster.

13.15

Blev precis klar med mitt personliga brev så ska bara titta igenom det och skriva ut några som jag kan gå runt och lämna på dem olika restaurangerna i Gävle. Vid 17.00 börjar jag jobbet så taggar som attan. Ska försöka hinna slänga i mig lite rester av potatissalladen och rostbiffen innan jag drar också. Antar att jag får läsa om en skrällvinnare i år igen men får väl gå som det går. Hoppas iallafall på att Loreen tar hem hela skiten men eftersom hon står som favorit så åker vinner hon väl såklart inte men jaja vi får väl se.


Movienight

Sitter just nu och tittar på James Bond med lite rostbiff och potatissallad i högsta hugg gott gott hehe, Imorgon kväll är det Jobb på Harrys som gäller så kom gärna förbi!


jobba på

Sitter just nu och skriver ett nytt personligt brev för att få det förstaklassigt och utmärkande för just mig. Jag är så trött på att gå hemma just nu vill ha jobb 24/7 just nu.

God morgon världen

Vaknade sent idag så blir att steka lite lätt hamburgare till mat. Får försöka ställa kl i framtiden för känns int ebra för samvetet att gå upp så sent.

Pizzatime

Mums pizzan var jättegod så nu ska jag snart dra till kiosken och fira att jag äntligen kommit fram med en stor kall cola och lite godis.ikväll är det dragons den på tv i kanal 8 så ska kolla lite på det.

16.22

En halvtimme kvar nu och pratade precis med mamma som sa att det blir pizza till mat JIPPI!:D Ska ta min specialare med salami,bacon,vitlök och cayennepeppar. En pizza värd att testa tycker jag.

Stockholm

Sitter nu på centralen för att invänta tåget till Gävle. Ska bli så otroligt skönt när tågresan är över och sätta sig lite vid tv och bara ta det lugnt

Tågtokig

God morgon! Har precis satt mig på tåget mot Gävle. Ska bli skönt att få arbeta lite och se cash rulla in. Tågresan tar ca sex timmar så vore skönt om någon kunde roa mig lite under tiden. Startar att jobba på lördag och sen har jag schema för alla helger i mars på Harrys så kom gärna förbi och hälsa på!

Humöret på topp

Var och visade mitt CV för jobbcoachen idag och fick höra att det var det finaste CV hon någonsin sett så blev på väldigt gott humör över det. Nu ska jag finslipa personliga brevet också och rätta till så det ser lika fint ut.

Uppe med tuppen

Hej! Kl är 10.14 och jag har precis ätit frukost som bestog av en tallrik gröt och ett glas citronvatten. Idag blir en slapp dag för mig. Lite senare så ska jag ner till min jobbcoach och prata lite om karriärsfronten. Ska under mars månad försöka skapa en snygg header så håll tummarna för att den blir bra.


Däckbyte Check

Hejsan svejsan bloggen! Sommardäcken är på och jag är mätt och belåten efter god mat hos farmor och farfar. Jag har även fått schema för mars i Gävle på Harrys där jag ska jobba på helgerna under månaden så sticker upp på torsdag.


Inredning check!

Sista tavlan är upphängd och nu sitter jag här med en kopp kaffe efter att ha varit ute med Simon en sväng. Imorgon ska jag iväg till farmor och farfar och byta däck på bilen vår. Ska bli skönt att få det gjort eftersom jag har förutspått att det inte ska komma någon mer snö.

Det var bättre förr

Kvällen över och plumpspelet slutade med en tredjeplats. Vi tittade även på melodifestivalen som inte slutade i annat än besvikelse. Därför får vi se om jag över huvud taget kommer att se finalen i år. Förr var det pop och schlager som det ska va i melodifestivalen men nu vette fan vad det är för de tar ju med vad som helst nu för tiden. Vad har igentligen svenska folket för smak. Ta tillbaka alla gamla legendarer och större artister istället för massa okända amatörer. Att se Christer Sjögren och Lotta Engberg sjunga ihop var iallafall trevligt att se.


Våffelkväll

Ikväll kommer lite goda vänner hit och lite kortspel och god lite våfflor står på schemat.

Nightlife

Sena kvällen och natten spenderades hos Marcus där bastubad stog på schemat. Efter det så satt jag , Marcus och Alex och hade en ovanligt konversation om både det ena och det andra. Idag blir att ta det lugnt med lite samtal på skype och musik.


Filmälskare

Igårkväll hade jag lite filmkväll med mig själv där Rocky 4, Rocky 5 och Streetdance. Idag har dagen börjat med 1 timmes poängpoker med pappa och lite wallanderfilm.

 


Alla är vi barn i början

Lärde precis pappa hur man gjorde en print screen haha. Ja alltid kan man lära sig nåt nytt säg!.


Tråkig dag

Hej hej ! Har inte så mycket att skriva om eftersom det inte händer så mycket just nu. Har iallafall skickat iväg massa ansökningar till olika restauranger så inväntar svar och hoppas på napp någonstans. Jag sitter just nu och läser aftonbladet och hoppas att nåt ska hända.

RSS 2.0