Movienight

Go kväll go kväll! Har inte något att göra så drog på en film och Rocky 3 fick stå för kvällen. Grymt skön film att titta om humöret är på topp. Har aldrig varit mycket för slagsmål men den filmen är något riktigt extra så kan verkligen rekomdera alla rockyfilmerna.


Veckans skratt!

Tjenare har inte mycket att skriva idag så får bli veckans skämt istället


Det kom en cirkus till stan. Cirkusdirektören sa: - Den som kan få den här elefanten att sitta, får 2000 kronor! En man kom fram - sparkade elefanten på pungen så hårt att den fick sätta sig ner. Mannen fick pengarna. Ett halvår senare kom samma cirkus tillbaka. Cirkusdirektören sa: - Den som kan få elefanten att skaka på huvudet 2 gånger och att nicka 2 gånger får 5000 kronor! Mannen kom fram och sa: - Känner du igen mig? Elefanten nickade 2 gånger. - Vill du ha en spark på pungen? Elefanten skakade på huvudet 2 gånger!


 


Nu var man frisk

Idag mår man bättre så blir att sätta upp lite tavlor på övervåningen. Jag ska snart spela lite poängpoker med pappa och börja göra i ordning lite mat. Har inte bestämt riktigt vad det blir för käk men något hittar man väl alltid på.

Huvudvärk

Har sprungit upp flera gånger i natt och mått förbannat dåligt helt utan anledning. Hoppas bara inte att det är den förbannade vinterkräksjukan. Har i stort sett bara legat i soffan och vilat hela dagen så blir nog desamma under kvällen också.

Skypesnack

Go kväll kära läsare! sitter just nu på mitt rum med musiken på högsta volym och letar lite inredning till genomgångsrummet som jag tänkte ha lite usatema i. Tänkte försöka att hitta en riktigt fin bild på usa och sedan göra till en tavla och lite sånt. God smörgåstårta och kladdkaka serverades hos kusin Tove där jag stannade några timmar innan jag drog tillbaka hem för att snacka lite i Skype med grabbarna.

Kusin Tove och jag!

Kusin Tove fyller 22 år idag så stort grattis till henne. Jag ska åka till henne vid halv 4 och fira henne lite.

Home sweet home

Idag har farmor och farfar varit på besök för att se nya huset. Det blev kaffe och jordgubbspaj innan hustillsynen startade haha. Nu kom jag precis hem efter att han skjutsat en kille till en fest i stan och tog precis en hamburgare. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på De omutbara.

Respekt!

Något som är så otroligt tråkigt är när folk inte håller vad dem har sagt, inte passar tider och inte hör av sig när dem har sagt. Jag tycker att det är otroligt brist på respekt mot andra. Det är så otroligt lätta saker att bara över huvud taget höra av sig om man inte dyker upp eller kommer senare eller om något förhinder har dykt upp. Det är så otroligt lätt att bara skicka iväg ett sms eller att slå en signal och medela sig. Har man tex bestämt att man ska träffas kl 5 på en plats så ska båda vara där kl 5 också. Sen kan allt hända men som sagt så lätt som det är att höra av sig så borde alla göra det istället för att folk ska bli irriterade på en.


Fredagsmys

Idag är det fredag och har precis packat upp sista lådan. Känns skönt att kunna ta det lugnt nu. Tog mig precis lite nygräddade pankakor och lite god coca cola för att fira in fredagen. Ska sätta upp lite tavlor senare innan det blir mys framför tv.

Upp och hoppa

God middag! Idag fick jag sticka till Töreboda med farfar för att lämna lite grejer till kusin Helena på tåget men fick sedan samtal att hon satt på station i Skövde så vi for dit. Sedan blev det åka till farmor som stog med maten färdig så vi tog oss lite mat och just nu väntar jag på samtal från en arbetsgivare som ska informera lite om jobb.

Vatten vatten stan är full av vatten

Asså seriöst½ Citronvatten är så otroligt gott speciellt egenblandat. Dricker det varje dag och känner både pigg och framförallt nyttig. Speciellt gott när man bara är lite törstig men inte vill ha mjölk eller nåt onyttigt!


homework

Uppe med tuppen och har precis tagit ett dopp i badkaret så nu blir det att packa upp lite lådor samtidigt som musiken dunkar för fullt.skrivbordet och sängen är iallafall i ordning så nu är det allt småplock kvar. Ska se vad som ska fixas för mat idag också, funderar på korv med mos. Äkta husmanskost de hehe och gott med. Ska nog ut och gå lite i vårvädret också och se efter om det är något roligt folk ute på stan.

Nya villan


Rastlös och irriterad

Nu är vi äntligen klara med flytten till nya villan så nu återstår bara städningen av lägenheten. Blir så otroligt förbannat trött på telia som aldrig kan hålla vad dem lovar. Vi ringde för 2 månader sedan och sa att vi ville flytta över bredbandet till nya stället och att det var tvunget att vara klart den 17 och inga problem säger vi dem. 3 veckor innan ringer vi och påminner dem och även denna gången säger dem att de ska ordna det. 3 dagar innan flytten ringer vi och kollar så allt är i sin ordning och får då till svar att dem inte fått några uppgifter om bredband. Gud blir så otroligt arg för det är samma sak varenda jäkla gång när det gäller internet. Först stå i kö i telefon ca en halvtimme, sedan bli lovad massa possitiva saker och sedan få allt försenat eller altenativt få nåt man inte beställt! Kör just nu med comvic dagsurf tillsvidare så kommer vara väldigt inaktiv vad gäller bloggen tills jag fått mitt bredband!

Jobb :D

God kväll! Idag fick jag ett mail ifrån en restaurang som gjorde en liten kort intervju med mig på telefon och frågade om jag ville säsongsjobba ca 2 månader så ska bara skicka några referenser och sedan ringer dem upp mig någon gång nästa vecka så ska bli väldigt spännande att se vad dem säger.

jobba på jobba på

Idag ringde farmor och sa att hon hade fått komma hem igår kväll så hon och farfar åkte på bingo igår kväll. Tyckte det var väldigt tufft att åka ut och fara redan första dagen efter sjukan men jaja. Själv håller jag på att packa ner allt som är kvar såsom koppar och porslinet. Ska iväg till moholm och hämta lite grejer samt lite andra ärenden och sen ska jag tebaka till huset och fortsätta tapetsera.

Flytt på gång

Nu håller vi på att spackla och tapetsera nya villan. Vi försöker att ta med oss lite grejer varje vända så att det inte blir så otroligt mycket på lördag då allt ska bort. Kommer sakna mina härliga grannar men får försöka hålla kontakten med dem ändå.

Flytt till villa


flytt till villa


Hard work work

Idag börjar grovjobbet inför tapetseringen i nya huset som tex att spackla och slipa. Jag och pappa var precis och tittade ut tapeter och jag fastnade för en metallicfärgad tapet så får bli den runt hela rummet. Rummet är igentligen lite litet men ska nog inte bo där allt för länge till innan jag skaffar nåt eget så kan nog stå ut ett tag. Jag pratade föresten med farmor idag som sa att hon kände sig mycket bättre så att hon preliminärt kommer hem torsdag eller fredag så det ska bli kul.

Beslutsångest

Hejsan hejsan. Det blev till att hälsa på farmor idag istället. Hon mådde bättre och var mycket piggare idag så vi tog med henne på en fika. Vi åkte till farfar med köttgrytan som han mumsade i sig med glädje. Imorgon ska vi börja tapetsera i det nya huset vi har köpt men har inte bestämt än vilka tapeter jag vill ha men funderar på någon gråmetallic och sedan en mörkare fondvägg vad tycks om det?

Jobbfix

God morgon alla läsare! Idag ska jag ringa runt lite samtal till Harrys för att höra om möjligheterna till jobb. Anyway så åkte farmor in på strokeavdelningen så ska in och hälsa på henne. Ska fixa nån gryta att ta med till farfar också så att han har för några dagar.

Kontoret

Satt precis och kollade på första avsnittet av Kontoret med Ove Sundberg som regerade. Grymt bra serie som är värd att följas. Nu har jag snart packat färdigt alla grejer och har snart sorterat bort allt som ska sparas vilket blev 99% av prylarna suck jaja jag gjorde ett försök iallafall haha.


Rest in peace

En av de största musikstjärnorna genom tiderna hittades död i natt. Såg henne uppträda senast i Stockholm och kommer minnas henne som det stora artist hon var. Vila i frid Whitney Houston


Present!:D

Åkte en liten tur med en polare och hans tjej också idag. Fick en 20års present som var lite sprit från Danmark som jag blev riktigt nöjd över. Ska bli gott att dricka när jag känner för en liten jävel.


Melodifestivalen 2012

God kväll allesammans. Har inte hunnit med att blogga idag för har haft fullt upp med att packa inför flytten. Idag har jag varit hos farmor och farfar hela dagen och ätit mat och umgåtts lite. Nu har jag precis tittat på melodifestivalen. Sonja Aldén är såklart min största favorit för kvällen som var helt otroligt överlägsen med låten I din himmel. Jag hörde henne första gången när hon slog igenom med låten för att du finns och har sedan dess alltid gillat hennes musik. Det var riktigt roligt att få se henne i tv igen. Därimot vet jag inte riktigt vad resten av svenska folket har för smak som inte röstade vidare henne men får anta att det är för att hon sjunger på svenska och kanske då inte har så stor chans utanför Sverige. 


Tandläkarbesök

Morgonen blev tidig idag pga av tandläkar besök som alltid är lika tråkigt men jaja idag skulle dem bara ta lite kort för att se hur det såg ut efter tandställningen och allt var bara bra så nu behöver jag inte gå dit på ett halvår så det ska bli skönt.

Storstädning

Idag gick jag upp vid halv 12  shit  inte så bra att sova bort halva dan!. Idag ska jag iallafall gå i genom massa skivor som jag har med bilder och skit och se vad som ska slängas och sparas. Lite senare sen ska jag städa lite i rummet och kanske sticka ut med bilen lite.

Cs!

Go kväll gott folk. Sitter för tillfäller i skype med Börjesson. Vi ska strax spela Counter strike och köra lite specialbanor. God natt alla så hörs vi ciao!

Memories

Hej Hej! idag stack jag till Thore och sedan drog vi till våran gamla skola och snacka med lärarna lite. Det var trevligt att träffa alla igen och kan säga att jag inte ångrar mitt val av gymnasie för fem öre. Vi fick tillochmed en kopp kaffe när vi kom och satt i lärarrummet. Ibland längtar man tebaks.

Flytt

Nu har jag vaknat upp ur mitt ide och ätit lite frukost som bestog av leverpastejsmörgås och en kopp kaffe. Nu har vi börjat packa ner lite i kartonger också inför flytten föresten. Vi ska flytta till en röd fristående villa så det ska bli skönt. Speciellt mysigt ska det bli att få en trädgård att vara på framför allt på sommaren. Tänk vad kul att kunna grilla och sola och massa annat bara för att man har en fin uteplats!

:D

Hejsan svejsan bloggen! Gårdagen vad super och idag kommer lite kompisar till pappa på besök. Det blir till att fixa lite mat igen och idag står fläskfilégryta med lite god korv i.Ikväll blir det att umgås med polarna och se vad kvällen bjuder på.

Me



Tröjan är köpt i Filippinerna


Nu börjar vuxenlivet :D!

Nu har gästerna gått hem och allt är undanstädat. Av farmor och farfar fick jag en fin blomma samt 1000 kr och 2 trisslotter. Av min faster med familj så fick jag 500 kr och ett presentkort på bio. Av min farbror med familj som sjöng för fulla halsar så fick jag en verktygslåda fylld med diverse verktyg samt 300 kr till spik och skruv. Var riktigt nöjd med dagen och ska nu leva livet som 20 åring:D!

Presenterna


Kronvodka


:)


4 Februari!

Pappa och hans tjej kom in och sjöng för mig kl halv 10 på morgonen och presentöppning inleddes. Jag fick 2 stycken vaser av märket mine. Sedan fick jag 4 pizzatallrikar och sen en far och son helg i Göteborg där vi bor på hotell och annat. sedan stack jag till systemet och köpte en kronvodka och blev grattulerad i kassan. Nu håller jag på att fixa allt som ska ätas när gästerna kommer halv 3 och ikväll får vi se vad som händer

Pizzatallrikar


Candy vas svart


Candy vas blå


Mammas verk

Min älskade mamma gjorde denna underbara bild till mig på min födelsedag :D!

 


20 bast!

Idag fyller jag äntligen 20 år:D! Kl halv 3 kommer släkten på pappas sida för att fira mig. Redan kl 10 på morgonen så står jag utanför systemet för att inviga premiären av att kunna gå på bolaget. Sedan blir det att åka hem och förbereda innan gästerna kommer. På kvällen får vi se vad som händer.


Hemma är bäst

Nu är jag hemma från släktkalaset efter att ha firat ordentligt hos moster. Blev jätteglad för dem fina presenterna som bestog av gordon ramsays bar mixer, en badrumsvåg, presentkort på önska, presentkort på royaldesign.se och så lite cash. Jättegoda tårtor och kaffe bjöds det på och det mest uppskattade var förstås att träffa alla med tanke på att det inte sker så ofta tyvär.


Grattis Moster!

Idag fyller bästa moster år så blir till att åka och gratta henne och passar då på att fira mig med tillsammans med släkten på mammas sida. Tittade precis igenom datorn men hittade inte en enda bild på moster så får fixa det senare . Innan vi sticker dit så ska vi först till Skövde och shoppa lite.

Vardagslyx

Nu är jag hemkommen från restaurangbesöket med mamma. Helhetsupplevelsen var riktigt bra. Vi blev först visade till vårat bord precig intill fönstret med utsikt mot vattnet. Sedan började vi beställa och jag valde att ta en kräftröra på toast som förätt. Efter det så tog jag en tournedo med en jättegod pepparsås och mamma tog någon random kycklingfilé. Innan vi fick in förätten så fick vi in lite bröd med något riktigt gott kryddsmör av nåt slag. När vi sedan fick in varmrätterna så var vi riktigt nöjda både jag och mamma. Köttet var så mört att jag kunde dela det jättelätt. Imellanåt så kom både kyparen och kocken och frågade om maten smakade bra. Vi blev ordentligt omhändertagna och inte speciellt dyrt heller.


2 dagar kvar

Idag kommer mamma hem från Gävle så vi ska ut och äta på nån restaurang. Hon kommer nog inte förän ikväll någon gång så tills dess blir det att planera helgen och handla inför allt. Ska bla åka till Skövde imorn och handla lite formar till efterrätten. Det går åt så himmla mycket när man har en stor släkt. Det roligaste med att fylla år måste ändå vara att för en gångs skull ha släkten samlad.  Vad tycker ni är det bästa med att fylla år?

3 dagar kvar

Sitter och resnar i skåp och lådor på vad som ska slängas och sparas. Kan medela att det är mer att spara än slänga haha.Hittade bla typ 3 st gammla mobiltelefoner som är fullt fungerande och en massa nycklar som jag inte vet vart dem passar. Ja det är tur att man tar ett rejält rens lite då och då.


RSS 2.0